|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια και χαρά,
μιας και δεν διορίστηκα φέτος ![]() Ξέρω ότι το φίλτρο που αυτήν την στιγμή έχω, ένα εσωτερικό της eheim (2010) δεν κάνει σωστή δουλειά και ο καθαρισμός του είναι μανίκι αφού ανά 2 εβδομάδες μπουκώνει. Λοιπόν, σκέφτομαι να παραγγείλω από aquaristikshop το 2213 αυτήν την εβδομάδα. Μίλαγα με τον Μήτσο (mitsos) χθες αναφορικά με την διάταξη των μέσων φίλτρανσης και καταλήξαμε στο εξής: Από κάτω προς τα πάνω: Υαλοβάμβακας ehfimech (μακαρόνι) σφουγγάρι μπλε substrat pro ή biochem stars Υαλοβάμβακας Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής. 1. Κατά πόσο θα εξυπηρετήσει η παραπάνω διάταξη; Έχετε μήπως άλλες προτάσεις καλύτερες; 2. Το 2213 ξέρετε αν έρχετε με το μπλε σφουγγάρι μέσα στην συσκευασία του ή θα πρέπει να το παραγγείλω έξτρα; 3. Να επιλέξω substrat pro ή αστεράκια για το 5ο επίπεδο; 4. Από τι ποσότητα του καθένα πρέπει να βάλω στον κάδο; Υπόψιν ότι σκέφτομαι να αγοράσω τις συσκευασίες του 1 λίτρου από κάθε μέσο φιλτραρίσματος. 5. Τι double tap connector θα χρειαστώ; 12/16 είναι ΟΚ? Επίσης, θα χρειαστώ 2 tap connectors, ένα για κάθε σωλήνα; 6. Υπάρχει κάτι συμπληρωματικό που ίσως μου φανεί χρήσιμο εκτός των παραπάνω και θα κάνει την ζωή μου ευκολότερη πάντα αναφορικά με την συντήρηση του συγκεκριμένου φίλτρου; Παιδιά, θα εκτιμούσα τα φώτα σας στο θέμα. Είναι καιρός για στήσιμο του ενυδρείου μου εξ' αρχής και ενασχόλησης με κιχλίδες ![]() Καλά τα guppies αλλά δεν μπορώ άλλα επιδόματα πολυτεκνίας ![]() Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|