|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα συνχομπιστες
![]() Ειχα ενα ενυδρειο 100λ στην διαθεση μου και σκεφτηκα να βαλω ενα απο τα παρακατω : ramirezi ή cacatuodeis Οποιο και να βαλω ξερω οτι θα χρησιμοποιησω την οσμωση που εχω για μαλακο νερο. Επισης εχω την εντυπωση οτι τα ραμ ειναι πιο ευαισθητα.. Ισχυει κατι τετοιο??? Να βαλω ενα ζευγαρι ή ενα χαρεμι?(και τι αναλογια?) Στο δισκοενυδρειο εχω και τρια λευκομελας στα οποια θα προσθεσω βεβαια αλλα 5 για να γινουν οχτω αλλα δεν τα βλεπω να απολαμβανουν και την υψηλη θερμοκρασια.. Να τα βαλω μαζι με τα απιστο? Ιδανικη θερμοκρασια,ph? Τελος φωτο απο το ενυδρειο και το στησιμο θα βαλω αναλυτικα γιατι δεν θελω να κανω λαθη και μετα να βαζω χερια μεσα και να τρομαζω τα ψαρια.. Ευχαριστωωωωωωωω ![]() ------------------------- Κανενας ρε παιδια?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos15 : 19-10-11 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για στησιμο 60 λιτρου ενυδρειου ! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-09-11 03:39 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-02-03 14:08 |