|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω το AQUADREAM 80 της Aquatlantis,με το δικό του BIOBOX 2 και μέσα έχω ψιλή χαλαζιακή άμμο και μου την παρασέρνει από την πίσω αριστερή γωνία...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, με φυτό παίζει να γίνει;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
το πιο πιθανο ειναι να λυγιζει το φυτο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή είναι η καλύτερη λύση.
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά την επιφάνεια πρέπει να χτυπάει ωστε να γίνεται και οξυγόνωση. Εσύ το έχεις γυρισμένο προς τα κάτω;
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω γυρισμένο προς τα αριστερά επειδή η είσοδος του νερού είναι από τα δεξιά κι έτσι προτείνει η εταιρία για να ανακυκλώνεται καλύτερα το νερό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα αριστερά πάνω, ή αριστερά κάτω; Δηλαδή "χτυπάει" την επιφάνεια, ή προς τον βυθό;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα στον κυκλοφορητή; | gouts0unin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-12-10 01:03 |
Ποιό κυκλοφορητή να διαλέξω??? | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 18-12-09 09:31 |
τι κάνουμε τώρα? | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 27-11-08 14:00 |
Τί κάνουμε τώρα; | jstiva | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-06 10:09 |
Προτάσεις για αντλία-κυκλοφορητή | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 01-07-06 01:17 |