|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επαναφερω το θεμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22671 για σους ενδιαφερονται για μακριες λαβιδες ή/και ψαλιδια για να τις χρησιμοποιουν στα ενυδρεια τους.
κλαδεμα-μετακινηση αντικειμενων-target feeding και πολλες ακομη χρησεις...οσο φτανει η φαντασια σας...(επιτελους μπορειτε να πιασετε και αυτο που πριν χρονια επεσε κατω απο το συνθετο ή το ψυγειο ![]() ![]() φωτο εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22671 ειναι και παλι διαθεσιμες απο τον Π.Σ.Φ.Ε. ![]() επισης εκτος απο Αθηνα διατιθενται και στο κλιμακιο βορειου Ελλαδας καθως και Ανατολικης Μακεδονιας-Θρακης. ![]() γινονται και αποστολες για αλλες περιοχες.
|
||||
|
||||
![]()
οταν θα μας πεις πως αγορασες ενα ενυδρειο 1000+λιτρα θα ξερουμε πως το παραγγειλες...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο θα ήθελα ένα σετ ψαλίδι/λαβίδα αν γίνεται.
ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
στελνεις ενα μηνυμα στον mikenuke που ειναι υπευθυνος τους κλιμακιου εκει. πιστευω πως εχει και αυτος διαθεσιμες. αν οχι μου λες και σου στελνω.
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() χαχαχαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Φωτο?Τιμη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() βρε σταματα να ποσταρεις...ασε να διαβαζουν ευκολα αυτοι που θελουν να προμηθευτουν.. ![]() ![]() για φωτο κοιτα στο πρωτο ποστ. αν θυμαμαι καλα οι τιμες που οριστικαν απο το συλλογο ειναι 10 η λαβιδα και 15 το ψαλιδι..η Αργυρω θα μας το επιβεβαιωσει...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εχουμε Λαβιδες διαθεσιμες, και θα μπορεσετε να τις προμθευτειτε ευκολα στο περιπτερο του συλλογου στη ΔΕΘ στη Ζωοτεχνια περιπτερο 2 σταντ 6.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρτε κοσμε,πολυ καλα κ χρησιμα εργαλεια,ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΛΙΔΙΑ | hkousoulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-02-10 19:01 |