|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την αλγη που θα δειτε στις φωτο,ειναι πανω στην πετρα και λιγο πανω στο χαλικι.το ενυδρειο τρεχει 3 μηνες,ειναι 110 λιτρα και απο φωτισμο 2χ18 watt τ8.Ωρες φωτισμου 8,λιπασματα δεν βαζω,αλλαγες 30% καθε βδομαδα.την αλγη την εχω περιμπου κανενα 1,5 και ειναι μονο στην πετρα και οπως ειπα και λιγο στο χαλικι.τι μπορει να ειναι και τι κανω?εχω 2 sae και 2 οτοκυκλους αλλα δεν την πειραζουν
|
|
||||
|
||||
![]()
για κυανοβακτήριο μου μοιάζει για δες εδω
![]() ------------------------- Δεν βγάζεις την πέτρα να την καθαρίσεις? ![]() ![]()
all about yacht χώρος για τα πληρώματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos t : 14-01-11 στις 20:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε να κάνεις μια σκούπα βυθού να καθαρίσεις όσο μπορείς από το χαλίκι τώρα για την πέτρα τη να πω πολύ προσεκτικά προσπάθησε να την βγάλεις
|
||||
|
||||
![]()
για αρχη λεω να καθαρισω με το χερι μου οσο γινεται την πετρα,το χαλικι εχει ελαχιστη bga και μετα συσκοτηση για 4 μερες και βλεπουμε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή ιδέα ενημέρωσε για το αποτέλεσμα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενουμε λοιπον ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!Αυριο τελειωνει η 4ημερη συσκοτηση και θα δουμε τα αποτελεσματα,μετα εχει αλλαγη νερου 50% και συφωναρισμα για να φυγει οτι νεκρη bga υπαρχει.το ερωτημα μου ειναι το εξης:τα φωτα τα ανβω κανονικα μετα?δηλαδη παω με τη μια στις 8 ωρες η ξεκιναω σταδιακα και αν ναι πως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον ενημερωση για bga
Σημερα αποκαλυψα το ενυδρειο μετα απο 4ημερη συσκοτηση και το ενυδρειο ειναι πεντακαθαρο απο bga.εκανα αλλαγη νερου 50%,συφωναρισμα βυθου απο τυχον υπολοιματα bga και αλλαξα και το ενυδρειακο βαμβακι.τα ψαρια και τα φυτα ειναι ολα ενταξει μετα τη συσκοτηση εκτος απο τον εχινοδορο που εχει βγαλει μερικες μαυρες τρυπες στα φυλλα.Θα φτιαξω καινουριο μειγμα co2 και θα μπει σε λειτουργεια.ελπιζω να μη ξαναγυρισει η bga.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφανιση αλγης | dimitrisemm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-10-10 10:05 |
Μεταφορα αλγης??? | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 12-03-10 16:29 |
Αναγνωριση Αλγης | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-10-09 19:42 |
Αναγνωριση Αλγης... | sarevock | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 17-02-09 14:54 |
ιχνη αλγης | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-07-04 16:31 |