|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοίγω αυτό το θέμα, για να απαραθέσω μερικές φωτογραφίες τις βαλλισνέριάς μου. Σήμερα πρόσεξα 3 ανθακια να επιπλεουν! Το ενυδρείο αυτό είναι ενα 20αρι, το οποίο έχει πολλες ρίζες βαλλισνέρια (απο δρομείς) και πιστια. Ειναι καπου στην ακρη με ενα χρονοδιακόπτη για το φως και ετσι δεν του δείνω πολύ σημασία. Σήμερα όμως που πήγα να κάνω αλλαγή νερού ειδα 3 περιεργα "σχοινακια" να είναι στην επιφάνεια. Δεν το κατάλαβα αμέσως, αλλα μετά...
![]() ![]() Όριστε οι φωτογραφίες! (στην προτελευταία φαίνεται όλο το κοτσάνι του. Συνολικά είναι περίπου 45 εκατοστα) Υ.Γ. ξερω δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλα είναι το πρωτο απο τα φυτά μου που ανθισαν παρόλο που ηταν το τελευταίο απο το οποίο το περιμενα! ![]() Αλήθεια, μπορουν να βγούν νεα φυτά απο αυτά; Γιατί στα λουλουδια συνηθως έτσι γίνεται! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
VALLISNERIA | CHRISTOS13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 14-10-10 16:50 |
Ανθισε η ανουμπια μου !!! | stefanos1978 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-05-09 08:40 |
Vallisneria και....προβλημα ?!? | sarevock | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 12-03-09 11:08 |
Ανθισε! Η Bacopa Monnieri !!! | mikenuke | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 06-12-08 15:17 |
Ανθισε!! Ανθισε!! | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-04-07 22:19 |