|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα παπαγαλάκι περίπου 6 χρόνια τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι όταν πάει να ανέβει πάνω επειδή όταν μετακινείτε χρησιμοποιεί τα κάγκελα του κλουβιού αρκετές φορές στην προσπάθεια του αυτή πέφτει κάτω. Είναι θέμα ηλικίας? Αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε θα το εκτιμούσα πολύ να ακούσω την άποψη του.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, δίστιχος δεν ξέρω πόσο ήταν όταν το αγόρασα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω διαβασει πως η ελλειψη μιας βιταμινης οδηγει σε αδυναμια στα κατω ακρα....αλλα δε θυμαμιαι λεπτομερειες....θα προσπαθησω να ψαξω....
κανε κι εσυ καποια παρομοια αναζητηση ![]() (θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες και σε καποιο εξειδικευμενο για πουλια φορουμ)
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα αυτο εχει τα παντα για τα παπαγαλακια ακομα και για ασθενειες...νομιζω θα σε βοηθησει
![]() http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/el/Lovebird |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ. Παντός από τότε που τον πείρα ποτέ δεν έφαγε κάποια από τις βιταμίνες που του έβαζα αλλά ούτε και φρούτα που κατά καιρούς του έβαζα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα για τα φρουτα δεν ξερω...ειναι και συνηθειες αυτα |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει οντως να ειναι παππουδακι-παπαγαλακι.. βαλε μια φωτο να το δουμε αν θες..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειχα για χρονια παπαγαλακια και δεν νομιζω να φταιει τοσο πολυ η ηλικια.. σιγουρα παιζει καποιο ρολο αλλα οχι και τοσο που να μην μπορει να ανεβει τα καγκελα... δοκιμαστε να ναμιξεις τις βιταμινες με λιγο κροκο αυγου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάζω 2 φωτογραφίες να τον δείτε
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν κ βιταμινες που μπαινουν στο νερο..καλητερα να παρεις την γνωμη ενος γιατρου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα βιταμίνες που μπαίνουν στο νερό για το παπαγαλάκι μου και είδη πάει καλύτερα ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχει επανέλθει πλήρως.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
του εχω κι εγω κατι σταγωνες, και του βαζω στο νερο αλλαγη παρα αλλαγη, οχι πολυ... δεν εχει κατι αλλα επιδη τα φαγητα ποτε δεν εχουν της απαραιτητες βιταμηνες καλο του κανει... χαιρομαι που ολα ειναι καλλητερα... μπραβο!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο παπαγαλάκι | lion | Άλλα ζώα | 15 | 30-04-10 07:19 |
νεκρό παπαγαλάκι | garfield | Άλλα ζώα | 12 | 18-12-09 00:14 |
Σημάδια σε παπαγαλάκι | kats13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-11-09 12:33 |
αρρωστο παπαγαλάκι... | lion | Άλλα ζώα | 8 | 19-05-08 00:08 |