|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Το ενυδρείο συμμετείχε στο διαγωνισμό, βιαστικά περισσότερο ,για μια εμπειρία,αλλά μέρα με την μέρα διαβάζοντας προσπαθώ να το κάνω ακόμα καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον χρήστη Vandar για την παραχώρηση των φυτών σε άριστη κατάσταση. Διαστάσεις: 60x30x30 Όγκος:54 λίτρα Κατηγορία: Dutch style Φυτά:myriophyllum sessiflora,lysimachia nummularia,echinodorus amazonicus,ludwigia repens rubin,didiplis diandra,ludwigia inclinata cuba,myriophylum mattogrossense red,rotala rotundifolia,eleocharis accicularis,rotala green, rotala magenda, Hemianthus Callitrichoides 'Cuba',Pogostermon Erectus,Lobelia Cardinalis 'Mini', cryptocorine wendii green, brown. Ψάρια / ¶λλα είδη:5 neon tetra, 5 black neon, 5 microrasbora galaxy, red shrimp Διακοσμητικά υλικά: - (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο plexiglass Φωτισμός:1xT8 15W, 1XT5 24W Διάρκεια φωτισμού:12 ώρες Φιλτράρισμα:eheim 2213 Θερμοστάτης:- Λίπανση: seachem σειρά Παροχή CO2: 2-3 φυσ./δευτ. Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:20 % την εβδομάδα Θερμοκρασία:28-30 καλοκαίρι Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικά πολύ όμορφο, μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα.!
Πρόσεχε όμως μην σου φύγουν οι θερμκρασίες.! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο φίλε μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Να είστε όλοι καλά, η θερμοκρασία δεν ξεφεύγει γιατί είναι στο σαλόνι και λειτουργεί συχνά το κλιματιστικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο και τα φυτά τα "σπάνε"!
![]() Με τη θερμοκρασία όμως και τα είδη που έχεις, νομίζω πως σύντομα θα έχεις προβλήματα ![]() Η μέγιστη για τα τετρα είναι στους 28 και για τα cpd στους 26 (αν κάνω λάθος, διορθώστε με) Επιπλέον τα τετρα θέλουν αρκετό μήκος για κολύμπι... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο με υγιεστατα φυτα!
Αλλα θα συμφωνησω και εγω για τη θερμοκρασια. Τα ειδη που εχεις δεν θελουν υψηλες θερμοκρασιες. Επισης, αν χτυπησεις 30αρια, θα δυσκολευτουν ακομα περισσοτερο με την υπαρξη CO2.
|
||||
|
||||
![]()
Να είστε όλοι καλά για τα καλά σας λόγια!!! Το ενυδρείο είναι τον περισσότερο καιρό με 26-27 βαθμούς τώρα που πιάσανε οι καλές ζέστες. Το 28-30 είναι το ανώτερο που έχει φτάσει τώρα που είχε υψηλές θερμοκρασίες κσι δεν είναι για πολύ ώρα. Μια χαρά είναι πάντως όλα και τα φυτάκια μου και τα ψαράκια μου φαίνονται μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φτιάξε ένα σύστημα ψύξης (το φόρουμ είναι γεμάτο με προτάσεις) με τη χρήση controller, κράτα τη θερμοκρασία στους 26 και μετά θα κααααααθεσεεεεεεεε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω. Ειναι πολυ ωραιο ενυδρειο ωστε να ρισκαρεις για ενα τοσο απλο θεμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οk θα να είναι το επόμενο που θα φτιάξω, την θερμοκρασία. Πρόσθεσα ένα ακόμα μικρό φιλτράκι εσωτερικό για καλύτερη κυκλοφορία και ανατάραξη της επιφανείας. Τώρα όσον αφορά τον οικισμό θέλω να κρατήσω μόνο τα cpd, τα νέον θα πάνε σε ένα άλλο ενυδρείο που έχω, αλλά το πρόβλημα που έχω είναι με τα black neon, τι παγίδες έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να τα πιάσω με τίποτα. Έχει κανένας να προτείνει κάτι πώς θα τα πιάσω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν κρατήσεις μόνο τα cpd μπορείς να προσθέσεις μερικά ακόμη Για τα τετρα χρειάζεσαι βοήθεια απο δεύτερο ατομο, αλλιώς θα παλεύεις μήνες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήνες παλεύω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο,να το χαίρεσαι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο πατριωτη! Γνωριζοντας ποσο δυσκολο ειναι να βρεις ενυδρειακο εξοπλισμο και ψαρια-φυτα σε μια πολη που τα πετ σοπ πουλανε βασικα τουρκοπουλες και γαλιαντρες σου αξιζει ενα μπραβο.
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις απόλυτο δίκαιο σ' αυτό, δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα στην επαρχία, να σαι καλά σ'ευχαριστώ !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο φίλε μου!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |