|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ CAYMAN 110 230 ΛΙΤΡΩΝ. ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ BLUEWAVE 07 2 ΛΑΜΠΕΣ 30W ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΚΑΡΙΑ ΨΑΡΑΚΙΑ , ΜΕ ΒΥΘΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΙΑΛΕΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟΥ? |
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα...καταρχιν φιαλες οξυγονου δεν χρειαζεσαι..και δεν ξερω αν υπαρχουν για ενυδρειακη χρηση..δεν ακουσα ποτε...αν εννοεις αεραντλια ουτε αυτη μαλλον χρειαζεσαι μιας και την οξυγονωση του νερου θα την αναλαβουν τα φυτα σου..
οσο για διοξειδιο θα πρεπει να μας πεις τι φυτα εχεις... σιγουρα παντως ακομα και τα ευκολα φυτα εχουν πολυ καλυτερη αναπτυξη και υγεια με διοξειδιο.. με 60 βατ σε 230 λιτ θα περιοριστεις σε πολυ ευκολα φυτα και το διοξειδιο θα ειναι μια πολυτελεια που ομως αν μπορεις να την εχεις γιατι οχι... σκεψου ομως για να μπορεσεις να χαρεις διαφορα ειδη φυτων να αναβαθμισεις το φωτισμο σου και μαζι με διοξειδιο και λιπασματα να διατηρησεις και πιο δυσκολα φυτα..
|
|||
|
|||
![]()
τι μπορω να κανω για να ενισχυσω τον φωτισμο μου?
και με το διοξειδιο τι ειναι αυτο που πρεπει να αγορασω? καποιος μηχανισμος ? αν ειναι ευκολο λιγο πιο αναλυτικα ευχαριστω ------------------------- τα φυτα μου ειναι microsorum pteropus echinodorus barthii echinodorus cordifolius hygrophila corymbosa και τελος φυκια εχουν ενα προβληματακι τις τελευταιες μερες εχουν τρυπες αλλα θα το στρωσω μηπως χρειαζονται κι αλλο διοξειδιο σκεφτηκα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sidirchris : 30-08-08 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις ευκολα φυτα και η ελλειψη διοξειδιου δε νομιζω να δημιουργουσε τρυπες σε αυτα τα φυτα...το θεμα μπορει να ειναι ανεπαρκης φωτισμος και λιπανση..
|
|||
|
|||
![]()
καλλιο που θα βρω?
ρωτησα σε μαγαζι αλλα δεν ειχε |
|
||||
|
||||
![]()
τα περισσοτερα πετ σοπ εχουν υγρο λιπασμα καλλιου..πολυ καλο ειναι το seachem potassium...αν θες καλλιο σε σκονη θα το βρεις σε μαγαζι με χημικα (που εφοδιαζουν εργαστηρια κ.α..)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Cayman 50 - Η Ιστορία. | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-06-08 11:13 |
Eξωτερικο φίλτρο σε Cayman 50 | lion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-04-08 15:11 |
Προσθήκη λαμπών σε Cayman 80!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 08-03-08 18:05 |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |
Δωρο...cayman 50...Ευχαριστω | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 12-02-07 13:37 |