|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μια κατασκευή που μου κίνησε (πολύ) το ενδιαφέρον.
![]() και σαν κατασκευή και τα υλικά που χρησιμοποίει και το ότι το φτιάχνει πάνω σε παρκέ. ![]() βεβαία υπάρχει προοπτική για paladarium η ζούγκλα… κοιτάξτε το link και πείτε καμιά άποψη… ![]() http://lonn.org/ragnar/crocodile-cage/cage.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα πολυ εξυπνο.....
και αν το χρησημοποιησεις για παλουνταριουμ θα ειναι και οικονομικο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο αποτελεσμα ομως εχω πολλες επιφυλαξεις σχετικα με την ασφαλεια της ολης κατασκευης. Δεν θα ρισκαρα ποτε μια ποσοτητα νερου,τζαμιων και φυσικα και ψαριων πανω σε φελιζολ και δει κομματια. Μπορει να δουλευονται ευκολα να ειναι αριστα μονωτικα ειναι ομως σαθρη κατασκευη.
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα !χωρις να εχω διαβασει ολα αυτα που εγραφε,νομιζω πως η βαση ειναι απο αλφα μπλοκ ,μαλλον για να μειωσει το βαρος .Σε αλλες χωρες το χρησιμοποιουν στις οικοδομες αντι για τουβλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φαντασια,λεφτα και χωρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1.Αλφαμπλοκ ειναι και ειναι απιστευτο υλικο.Φτιαχνουν τοιχους σπιτιων με αυτα.Πολυ καλυτερο υλικο απο το τουβλο.Και κοβεται με πριονι.......
|
||||
|
||||
![]()
Αμα σκεφτεις να κανεις κατι τετοιο παντως και δεν θελεις να μεινεις αστεγος πριν τις γιορτες βαλε βαθια το χερι στην τσέπη για δωρο της γυναίκας μαλλον δεν θα το βρει πολυ ομορφη ιδεα διαφορετικα καταλαβαίνεις....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχχαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολύ ενδιαφέρον βίντεο | Τσιόνογλου Σταύρος | Παραλία - Beach Bar | 1 | 20-02-10 15:42 |
Ενδιαφέρον προϊόν | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-07-07 15:12 |
Έχει Ενδιαφέρον!!! | radis | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 31-05-06 22:58 |
Κατασκευή background.Ποιό απ' τα δυο ? | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 03-12-05 16:32 |
Ενδιαφέρον site | laskarino | Bettas | 0 | 20-03-05 20:40 |