|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια,πως ξεκολλαμε τα τζαμια;;με φαλτσετα;η και με κατι αλλο;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φαλτσετα η χορδη απο κιθαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και με κατάνα γίνεται !!!
Τι φαλτσέτα ρε παλουκάρια, μ'αλλον το κοπίδι εννοείται εκτός αν πάτε με δρεπάνια να βγάλετε τις σιλικόνες. |
|
||||
|
||||
![]()
κατανα δεν προλαβαινω να βρω
![]() ![]() το κοπιδι εννοουμε..φαλτσετα την λεμε στα μερη μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με χορδη φιλε μου η με χοντρη μπετονια κοβει την συλικονη σαν βουτυρο αλλα φορα κανα γαντακι γιατι με τις χορδες ειχα κοψει τα δαχτυλα!
------------------------- και ειμεις εδω φαλτσετα το λεμε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavaigi : 13-10-10 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εδώ φαλτσέτα το ξέρουμε
![]() και με τέτοια λεπίδα (και λίγο υπομονή) ξεκόλλησα εσωτερικό φίλτρο απο καινούριο ενυδρείο. Η χορδή βέβαια μου ακούγεται πιο αποτελεσματική αλλά ποιος έχει περίσσεμα στο σπίτι; |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις και με μπετονια!
την ιδια δουλεια κανει με την χορδη!
|
||||
|
||||
![]()
Και εδώ έχει πολλούς που το λένε έτσι (κακώς) όπως λένε και την πανσέτα (το κρέας).
Πας στον χασάπη και του λες βάλε 2 κιλά φαλτσέτες και σου βάζει !!!! Ω καιροί.... Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω, αλλά ήθελα να τσιγκλίσω λίγο να δείτε που πάει η γλώσσα μας. ¶μα δεν το καταλαβαίνουμε εμείς οι ίδιοι ότι φαλτσέτα έχει άμεση σχέση με την λέξη φάλτσο-λοξό-στραβό στα Greek ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει,εγινε η δουλεια με πετονια και φαλτσετα
![]() ![]() ![]() ![]() αστα να πανε φιλε χαλβα....τι πανσετα ρε παιδια??πα'ι'δακι λεγεται... καλαμακι??σουβλακι ρε παιδια!! ![]() ![]() ![]() ------------------------- ...και μια που ξεκολλησαμε τα τζαμια,πως θα καθαρισουμε τελειως την σιλικονη;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimis_george : 14-10-10 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με μια ξυστρα για τζαμια... φευγουν ολα και μενει κατι σαν θομπαδα και την βαζεις με νερο και σφουγγαρι και καλο τριψιμο...
|
||||
|
||||
![]()
άλλο είναι η πασετα άλλο το παϊδάκι
μην τα μπερδεύετε!
|
||||
|
||||
![]()
+1, συνήθως τα παιδάκια είναι αρνίσια ενώ η πασέτα (που νομίζω το σωστό είναι πανσέτα) είναι χοιρινό.
Πεινάω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα νομιζεις παΝσετα ειναι εγω το εγραψα λαθος! εκτος του οτι ειναι διαφορετικο ζωο ειναι και απο διαφορετικο μερος του ζωου
|
||||
|
||||
![]()
εμεις εδω,τα λεμε ολα πα'ι'δακια..απλα τα χωριζουμε σε αρνισια κ χοιρινα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξερω οτι τα λετε ετσι ολα! πριν δυο χρονια ηρθα διακοπες και το διαπιστοσα! το σωστο ειναι χοιρινο καρε(ολοκληρο) η χοιρινες μπριζολες μ/ο
|
||||
|
||||
![]()
παντως πως το πηγαμε το θεμα παλι στο φαι εεε;;;ειμαστε Ελληνες...
|
|
|||
|
|||
![]()
η παντσετα ειναι το χοιρηνο παιδακι ....... αμα ειναι κοντα στο μπεικον ειναι .....τελεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- δειτε εδω http://mantalaki.blogspot.com/2007/0...post_1126.html http://www.alphamega.com.cy/el/arni τα παϊδάκια είναι οι χοιρινές με κόκκαλο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 14-10-10 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και η πανσέτα δεν έχει κόκκαλο........αη σιχτήρ κωλόπαιδα πείνασα πάλι.
ΥΓ Δεν παλεύεστε με τίποτααααααα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
το μπέικον είναι πανσέτα πολύ λεπτή κομμένη και καπνισμένη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 14-10-10 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι έτσι, πως φαίνεται ο γνώστης !!!
Μου πέφτεις και μακρυά να κάναμε ένα τουρ δοκιμών πανσέτας σε ψητοπωλεία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οταν με το καλο ερθεις θα το κανουμε!
|
|||
|
|||
![]()
Προτεινω να γινει υπομνημα ως κληρονομια του GAB στις επομενες γενιες.
![]() Ειναι εκπληκτικο το πως συνδυαζεται σε αυτο το θεμα...το ξεκολλημα τζαμιων με: 1) την μουσικη (χορδη κιθαρας) 2) τις γιαπωνεζικες πολεμικες τεχνες (κατανα) 3) το ψαρεμα με παραγαδι (πετονια) 4) τον θερισμο (δρεπανια) 5) την τεχνη του χασαπη (παιδακια, χοιρομερια,μπεικον κλπ) 6) το σουβλατζιδικο ( σουβλακια,καλαμακια) Ειστε απιστευτοι, προσκυνω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα!!!!!τελικα ειμαστε ολοι τρελοι εδω μεσα!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα το κανατε το θεμα.... ΛΟΛ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
5) μάγειρας είμαι όχι χασάπης!!!!!!! κάτι παραπάνω θα ξέρω από τα παιδιά που δεν ασχολούνται με κουζίνες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είπες την μαγική λέξη που άγγιξε την ψυχή μου, σου έχω πει πόσο σ' αγαπώ ;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Έκανα την πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω ένα μικρό ενυδρείο, 52x30x35.
Πέρασαν οι τρεις μέρες "δεσίματος" και έβαλα νερό να τσεκάρω τι γίνεται. Στη μια γωνία χαμηλά χάνει πολύ λίγο νερό, σταγόνα-σταγόνα. Τι προτείνεται? Να το ενισχύσω με σιλικόνη από μέσα ή να το ανοίξω και να το ξαναφτιάξω?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοπη τζαμιων | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 58 | 11-02-10 23:46 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
καθαρισμα τζαμιων | mariatito | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-09 19:58 |
ΤΙΜΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ | k@mik@zi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 22:36 |
παχος τζαμιων για 300lit | grigoris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 11-01-08 01:10 |