|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις ανοιξα ενα νεο μικρο 21λιτρο!Περιεχει πολλες πετρες αμμο και μια annubia nana!Μεσα κατοικει ενα ζευγαρακι leleupi. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν θα μπορουσα να βαλω καποιες αφρικανες ακομη και ποιο ειδος?
Εψαχνα να βρω multifaciatus αλλα πειστικα οτι δεν υπαρχει pet shop στην Ελλαδα που να φερνει!Με το να κανω παραγγελεια μεσω νετ μου φενεται ριψοκινδυνο και δεν ξερω αν θα λαβω τα ψαρια alive. Εχει κανει κανεις απο εσας net purchase αν ναι, ηταν επιτυχεις? Than you!!
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχας χαιρομαι ιδιαιτερα που επελεξες να ασχοληθεις με τις Αφρικανικες Κιχλιδες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Στέφανε ζωγραφίζεις πάλι...Το μόνο που έχω να πω είναι πως τα λίτρα αυτά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΙΓΑ για οποιαδήποτε Αφρικανα, πόσο μάλλον όταν φτάνουν τα 9 με 12 εκατοστά….Δική μου γνώμη μη βάλεις τίποτα άλλο μέσα και με την πρώτη ευκαιρία παίρνεις κάτι μεγαλύτερο –πάνω από 100 λίτρα μίνιμουμ - και τότε βάζεις και κάτι άλλο που κρίνεις ότι ταιριάζει. Γνώμη μου βέβαια είναι αυτή και δεν είναι δεσμευτική.
Τα leleupi είναι πανέμορφα ψάρια όμως. Που θα πάει θα ΦΤΙΑΞΩ και Tanganika κάποια στιγμή…και ας αργή αυτή. Δεν θα λύσω το προβλημα της θερμοκρασίας το καλοκαιρι?Θα το λυσω...
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|