|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και βέβαια θα πρέπει να σταματήσουν τα στημμένα σε εκπομπές της tv (σαν στο σπίτι σας) ενυδρεία να χρησιμοποιουν αεραντλίες για αισθητικούς λόγους γιατι κάνουν αρνητική προπαγάνδα. (να μην πω για μια ψαρούκλα που πρόλαβα να δω στο διαφημιστικό όσο το μισό ενυδρείο).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε σημειο που η γυναικα μου ζητησε να βαλω και εγω μπουρπουληθρες στα δικα μου ενυδρεια...αντε μετα να εξηγεις γιατι δεν θελω !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ψυχραιμια κυριοι......
Τα ενυδρεια αυτα ειναι για να εξυπηρετουν καποιο σκοπο. Σιγουρα δεν ειναι εκει για να παρουν αναπαραγωγες τα μελη του τηλεοπτικου συνεργειου που κανει τα γυρισματα. Μην τα θελουμε ολα δικα μας. Αυτα τα ενυδρεια ειναι εκει καθαρα για λογους αισθητικους. Μην σας πω οτι ειναι και Θετικο που υπαρχουν εστω και με τα πολυχρωμα μπιχλιμπιδια. Καλυτερα να μαθαινει ο κοσμος οτι υπαρχουν τα ενυδρεια (εστω και τσιρκα απο πλευρας στησιματος), απο το να μην τα ξερει καθολου. Αφηστε που ειναι καθαρα υποκειμενικο και θεμα γουστου αν ενα ενυδρειο θα ειναι βιοτοπος ή τσιρκο.
|
|||
|
|||
![]()
Ε βεβαια... αμα εχουμε τριηρεις... θα παινεψουμε το σπιτι μας...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε.... όχι και υποκειμενικό Βαγγέλη, οι ιδιοκτήτες μπορεί να είναι πολύ τα ψάρια όμως παραμένουν τα ίδια και γι αυτά δεν υπάρχει υποκειμενικό ζήτημα.
Το Τσίρκο είναι τσίρκο ![]() ΙΜΟ πάντα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ είναι και η ουσία του πράγματος. Το να μπορείς (ή έστω να προσπαθείς) να δεις τα πράγματα από την μεριά των ψαριών. Και όντως για αυτά μπορεί να είναι τσίρκο ακόμη και αυτό που για μας είναι "οριακά ανεκτό". Και δεν χρειάζεται καν να πάμε σε προϊόντα της βιομηχανίας προσθέτων (όπως φωσφοριζέ χαλίκι χρώματος ρος, κρανία συνδεδεμένες στις αεραντλίες κ.λ.π.) τα οποία μάλλον δεν εκτιμούν τα ψάρια αλλά μερικοί τα θεωρούν "χαριτωμένα"
|
|
|||
|
|||
![]()
μια χαζη ερωτηση,
μηπως ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα μας? ![]() αλλα ρωτησα και περιμενα απαντηση και αλλα ειπατε! εχετε χασει το μυαλο σας?? ![]() ευτυχως καποιοι μου εξηγησαν. και εν κατακλειδι, θα πρεπει να πουμε οτι στις διαφορες τηλεοπτικες εκπομπες βλεπουμε πολλα και διαφορα κωμικοτραγικα. στη συγκεκριμενη ομως περιπτωση, θα πρεπει να αναγνωρισουμε το γεγονος οτι ειτε μας αρεσει ειτε οχι, γινεται μια εμμεση αλλα και πολλες φορες αμεση διαφημηση της ενασχολισης μας. απο εκει μετα πρεπει να αναλαβουμε δραση και με το τροπο μας, οταν βλεπουμε καποιον να θελει να ασχοληθει, να βοηθουμε οσο και οπως μπορουμε. τωρα σχετικα με το θεμα γουστου δεν θα ανοιξω το στομα μου γιατι θα γινω κακος ![]() ευχαριστω για τον χρονο σας και την υπομονη σας να διαβασετε ενα μακροσκελλες και παραλληλα πικροχολο μηνυμα αλλα πιστευω πως εγινα κατανοητος. και κατι για να ηρεμησουμε Σας ευχαριστω για την ολη μεχρι στιγμης βοηθεια σας, ελπιζω καποια στιγμη να μπορω να βαλω ενα μικρο λιθαρακι στην ολη προσπαθεια εστω να χτιστει αμοιβαια εμπιστοσυνη και κατανοηση. Moderator: Πως συμβαίνει κάθε φορά να ξεφεύγουμε τόσο από ένα απλό topic;;; Λίγη ακόμη προσπάθεια.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|