|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα ενα ενυδρειάκι στην άκρη το οποιο είναι 10 λιτρα το χρησιμποιούσα για τα μωρά , σκοπός μου ειναι να αναπαραχθουν οι γαρίδες για να μπούν στο μεγάλο ενυδρειο που έχω .
Λιτρα:10 Χρονος λειτουργιας: 2 μήνες Ρουτινα-αλλαγες νερου:10% κάθε εβδομάδα Φιλτρανση:εσωτερικό φίλτρο 600l/hour Θερμοκρασια:27 Βυθος και υποστρωμα:flourite Λιπανση:Seachem ΡΗ:7,5 Gh:9 Kh:5 Νο2:0 Νο3:10 το φίλτρο θα αλαχθεί σε άνα κρεμαστό της eheim . Ευχαριστω το Γίαννη ( Lingistis) για τις γαρίδες . |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε κουκλι εγινε!!!σου ευχομαι να γεμισει το ενυδρειο σου γαριδες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο φιλε στα σχεδια μου ειναι να κανω και εγω ενα μικρο ενυδρειο με γαριδες καποια στιγμη.
|
||||
|
||||
![]()
Τα ωαρια θα ωριμασουν σε 7-10 ημερες και θα μεταφερθουν στο κατω μερος της κοιλιας αναμεσα στα ποδια ΑΝ υπαρχει αρσενικο να τα γονιμοποιησει.
Δες εδω ενα καταπληκτικο αρθρο του raven: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38771 Ωραιο το ενυδρειο σου μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
γιατι γραφεις θερμοκρασια 27 βαθμους?εχεις 27 απο θερμοκρασια δωματιου η με θερμοστατη? γιατι ειναι πολυ...κανονικα πρεπει 22-23 θερμοκρασια δωματιου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδαδικο 35 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 67 | 20-06-14 16:47 |
γαριδαδικο 25 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 18-09-11 15:50 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
Το γαριδαδικο μου με moss! | fotis_k | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 06-11-10 11:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |