|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα να αγορασω μερικα Endler εψαξα στο ιντερνετ βρηκα ενα μαγαζι στην καλιφορνια που ομως δεν στελενι ελλαδα εχει κανεις τιποτα υποψη του ΄;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια και καλως ηρθες ! Το πιο πιθανο ειναι καποιος εδω μεσα να εχει αυτα τα ψαρακια και αν του γεννησουν να σου δωσει χωρις ταλαιπωρίες .Εκτος αυτου μπορεις να ψαξεις ( αν δεν το εχεις κανει ηδη) σε πετ σοπ στην περιοχη σου αν και εγω δεν τα εμπιστευομαι
Καλο ψαξιμο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχουν αρκετοι
![]() ![]() ![]() ![]() σε πετ δυσκολο πολυ
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσήρθες, αν δεν τα βιάζεσαι, μπορώ να σου στείλω από Θεσσαλονίκη, αλλά σε κανα μήνα, γιατί μ' αυτή τη ζέστη, δύσκολο να επιβιώσουν.
Αν δεν έχεις βρει μέχρι τότε, ή αν έρθει κανένας δικός σου προς τα πάνω νωρίτερα, στείλε μου ένα πμ να συνενοηθούμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι απο μένα και καλως όρισες ! έχω αν θέλεις να σου διαθέσω 2 χαρεμάκια (1 αρσ. + 3 θυλ.)
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχω εγω πολλα! Αν σε βολευει η Καλλιθεα στειλε πμ να συνενοηθουμε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CPD VS ENDLERS | akis7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-02-10 19:42 |
Endlers και guppy | tonisgr | Ζωοτόκα | 4 | 03-05-09 09:02 |
Endlers | george1981 | Ζωοτόκα | 8 | 21-03-09 01:17 |
Endlers Livebearer | chemical mac | Ζωοτόκα | 7 | 21-02-07 16:46 |