|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα πολυ να ασχοληθω μ'αυτα τα υπεροχα ψαρια.Τα ειδη που εχω καταληξει και μου αρεσουν ειναι τα εξης:
1)Pseudomugil furcata 2)Pseudomugil gertrudae 3)Iriatherina werneri 4)Marosatherina ladigesi 5)Tateurdina ocellicauda Εχω διαβασει κατι ψιλα για το καθενα μονο που εχω μπερδευτει λιγο με τις ηδανικες τιμες νερου που θελει το καθε ειδος.Θα ηθελα να με βοηθησεται πανω σε αυτο,επισης οσοι τα εχουν ας πουν λιγα λογια για τη συμπεριφορα τους.Τα ενυδρεια που εχω ειναι ενα 54λιτρο(μηκος 60,εσωτ. φιλτρο 450λιτ/ωρα)και ενα 100λιτρο(μηκος 80,εξ. φιλτρο 1000λιτ/ωρα) αρκετα φυτεμενα και τα δυο.Φυσικα στο καθενα θα φιλοξενιθει απο ενα ειδος απο τα παραπανω η και συνδιασμος στο 100λιτρο(αν με περνει).Θα με ενδιεφεραι σιγουρα και η αναπαραγωγη.Για πειτε λοιπων πιο ειδος?ποσα ατομα?και σε πιο ενυδρειο?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα υπεροχο βιβλίο για τα rainbowfish - on line | Tolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 28-01-11 18:13 |
συμβουλες | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-10 02:16 |
Συμβουλες | ggeos | Malawi | 6 | 09-04-08 22:46 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
συμβουλες | vanilla | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 08-05-07 13:57 |