|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι οπως ξεκολαγα σημερα το 40λιτρο μου, μου εσασε ενα κοματι απο τον πατο. να το κολησω και να βαλω απο επανω του αλλο ενα κομματι τζαμι, να εχει διπλο τζαμι?
|
|
|||
|
|||
![]()
συνηθως ετσι τα κανουνε αλλα μια φοτο θα ηταν σιγουρα διαφωτιστηκη
|
|||
|
|||
![]()
να και φοτος http://img340.imageshack.us/gal.php?g=dscn02830.jpg
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαζεις ολα τα τζαμια και ξανα κολλας απο την αρχη με καινουργιο πατο εγω δεν θα εβαζα 2πλο πατο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα είναι να το ξεκολλήσεις τελείως καλύτερα βάλε αλλο τζάμι. Απο την στιγμή που σπάσει το τζάμι αποδυναμώνεται πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τζαμια απ οτι βλεπω δεν γινεται να ξεκολησουν,
γνωμη μου οσο μπορω να δω,εαν ειναι κυκλικο το σπασιμο χωρις κανενα αλλο ραγισμα, το ενυδρειο δεν ανοιγει σε εκεινο το σημειο που βρισκεται. κοψε ενα γυαλι και βαλτο απο μεσα.δεν ειναι αναγκη να φτανει μεχρι μπροστα,δοκιμασετο,πιστευω θα ειναι μια χαρα... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω κάτι...
γιατί προσπαθούσες να το ξεκολλήσεις? |
|
|||
|
|||
![]()
για να το ξανα κολησω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S HELP - Σπασιμο θερμομετρου | katamagias | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 31-05-10 07:27 |
Σπασιμο κοντρας | kokos125 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 27-04-10 15:27 |
Σπασιμο νευρων με ελεγκτη σταθμης | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 17-06-08 08:35 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |