|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χτες ειχα μια αναγκη για ανανεωση!
και ειπα .. για να μην προσθεσω τιποτα (που δεν πρεπει) στο κιχλιδοενυδρειο... ε ειδα αυτα τα ψαρακια και ειπα.. τοσο καιρο ετοιμο στρωμενο το μικρακι .. δεν βαζω κατι μεσα? αυτη ηταν η επιλογη μου.. αν κανω καποιο λαθος στο ονομα διορθωστε με , και δεν εχω ιδεα τι παραμετρους νερου χρειαζονται.. ελπιζω να επεσα μεσα.. τα ψαρακια ειναι νανακια , δεν μεγαλωνουν πανω απο 1,5 cm αυτα!! περιμενω ιδεες και επισημανσεις ![]() no3 - 25 no2 - 0 gh - 17 kh - 3d ph - 7 - 7,2 nh3 - nh4 - 0 θερμοκρασια - 25-26 ψαρακια - 4 (ελπιζω οντως χαρεμι) λιτρα 15 αλλαγες νερου - μαλλον συχνα ! φυτα ... θα μπουν κι αλλα ![]() υποστρωμα - αμμος ποταμισια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες ακομα φωτογραφιες
|
|
||||
|
||||
![]()
με τι μετρας?? ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση η τοσο μεγαλη διαφορα kH-gH. αν οντως ειναι μονο τοσο η ανθρακικη σου σκληροτητα θα πρεπει να την ανεβασεις αρκετα. (σοδιτσα..
![]() κατεβασε λιγο και τα νιτρικα σου... απο εκει και περα αν και μπαλλουν διατηρω επιφυλαξεις για το αν θα μεινουν τοσο μικρα. ![]() ![]() φυσικα δε μπορω να μην εκφρασω την ενσταση μου στο να κραταμε ψαρακια σε 15 λιτρα..οπως και στην αγορα της balloon ποικιλιας...
|
||||
|
||||
![]()
μετραω με τεστακια χαρτακια..
η αληθεια ειναι οτι περιμενω να βρω μια καλη ευκαιρια να εχω την δυνατοτητα να παρω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο να τα βαλω. που θα παει ! θα ερθει συντομα ![]() παντως ειναι πολυ συμπαθιτικοι χαραχτηρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο μεγαλυτερο ενυδρειο ευχομαι...και συντομα
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aμμος coral sand? | komori | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 12 | 23-05-10 18:04 |
Γέννα ballon molly | ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ | Ζωοτόκα | 5 | 13-03-08 21:36 |
Saulosi coral red | andreas K | Malawi | 4 | 15-11-07 09:25 |
golden ballon μολυ | deMetrIs | Ζωοτόκα | 5 | 14-10-05 18:25 |