|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αλμυροι μου φιλοι...
δε θα ξεχασω την αντιδραση μου οταν ειδα στο θαλασσινο του Κωστα για πρωτη φορα εναν μανδαρινο!! ειναι μεχρις στιγμης οτι πιο ομορφο εχω δει! ρωτωντας απο τοτε ακομη για τη συντηρηση του μου εξηγησαν τα παιδια το θεμα της διατροφης του...και πως μονο ενα μεγαλο ενυδρειο μπορει να εχει επαρκεια σε αναπαραγωγη κωπηποδων ωστε να εχει παντα διαθεσιμη τροφη. πλεον διαθετω ενα ριφακι και καθημερινα εχω διαθεσιμη νεοεκκολαφθεισα αρτεμια... ηθελα να ρωτησω αν μπορω να διατηρησω εναν μανδαρινο ταιζοντας τον ζωντανη αρτεμια καθημερινα. ![]() ![]() εχει κρατησει κανεις μανδαρινο με αυτο τον τροπο???
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορει ενα καρφουρισιο να γινει ομορφο?-Φορος τιμης στον RAVEN | kwstas_original | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 41 | 07-02-10 13:25 |
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ??? | ελενη | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 05-06-09 17:04 |
μανδαρινος!!!!!!!!!!!! | exetlaios | Reefsafe | 10 | 13-02-09 13:08 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |