|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια!!
εχω βαλει στο ενυδρειο 110 λιτρα μονα τους 4 pseudotropheus zebra κατω του ετους , τα εχω 4 μερες εκει , αλλα βγενουν βολτες μονο οταν λειπω απο το σπιτι, μολις μπαινω μεσα τα βλεπω να κρυβονται. τι ειναι καλυτερο να αναβουν τα φωτα κανονικα? η να τα εχω με κλειστα φωτα μεχρι να συνηθισουν? η να τα σκεπασω? ![]() ποσο καιρο μπορει να παρει μεχρι να προσαρμοστουν? |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχεις όγες μερες και λογικο ειναι να φοβουνται....
τα φωτα να τα εχεις κανονικα, και να καθεσαι να τα παρακολουθεις... θα συνηθισουν.... οταν τα ταιζεις δεν ερχονται???
|
||||
|
||||
![]()
με κλειστα τα φωτα του ενυδρειου και αργες κινησεις στο χωρο αρχιζουν να ξεμιτιζουν σημερα...
παντως για φαι σερβιριζονται μονα τους απο τα φυτα και την μπαλα αλγης... |
|
||||
|
||||
![]()
και τα δικά μου ήταν έτσι,μην κάνεις αφύσικες ενέργειες(κλειστά φώτα,αργές κινήσεις)
καποια στιγμη θα σε συνηθίσουν οπως λεει κ ο φιλος thanasis76,τα δικα μου τους βαζω το χερι μεσα ερχονται και παιζουν!!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα! παει ενας μηνας που ειναι τα ψαρακια στο ενυδρειο , ακομα κριβονται
![]() σκευτικα να βαλω και αλλα ψαρακια στο ενυδρειο ωστε να δραστηριοποιηθουν λιγο ... τα ψαρακια ειναι 4 pseydotropheus zebra κιτρινα. ειναι απο διαφορετικες γεννες και τα 4 οποτε δεν υπαρχει ακομα ζευγαρι γιατι δεν ειναι ολα ενηλικα. σκευτομουν να βαλω και μερικα lifalili η αλλιως τι αλλο μπορω να βαλω που να βασιζεται η διατροφη του σε φυτα κατα προτημιση.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα pseydotropheus zebra δεν θα αφησουν τιποτε αλλο μεσα ακομα και αν εσυ βαλεις... στο σπιτι οταν λειπεις εσυ ειναι κανεις εκει?? βλεπουν κοσμο η μονο οταν πηγαινεις σπιτι...??? οταν τα ταιζεις δεν ερχονται?? ποιος τα ταιζει στο σπιτι...?? το ενυδρειο εχει πολλες πετρες???
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | jmrkvr | Αναπαραγωγή | 11 | 04-02-10 06:35 |
να συνεχισω ή οχι?? | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-06-08 07:28 |
ολο κρυβονται | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-08-07 20:32 |
Υβριδιων συνεχεια. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-12-06 21:30 |