|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους
έχω εναν πλέκο ancistrus sp3 , είναι αρσενικός 10-12 εκ και τον εχω 8 μηνες περίπου Τον τελευταίο καιρό εχει νευράκια... κυνηγάει τα αλλα ψάρια στη ψύχρα οχι πάντα βέβαια , αλλα ειναι πολλές οι φορές που τον έχω τσακώσει να παίρνει φορα και να πηδάει πανω στο ψαροσμήνος... τι λένε οι ψυχολόγοι ? ![]() το ενυδρείο είναι 200 λιτρα φουλ φυτεμενο με ζωοτόκα εχει πολλα φυτά και κορμούς με τρύπες. σπηλιές δεν του εχω κανει, αλλα σχηματίζονται κρυψωνες απο τα φυτα και τους κορμους |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν του βάζεις και καμμιά θηλυκιά ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φροντίζω τωρα αυτό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα.....
Πλεκο ακροβατης. Το ακουσαμε κ αυτο... ![]() ![]() ![]() Τι εχει να παθει η κακομοιρα η θυληκια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι καλα...ασχημα θα της πεσει??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
lete na mou vgaloun psarakia ?
![]() pragmatika o arsenikos sp3 einai apo ta pio omorfa psaria pou xw dei ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ancistrus ειναι ψαρια που υπερασπιζονται τη περιοχη τους! αλλα αν το συγκεκριμενο κυκλοφορει παντου και κυνηγαει τα υπολοιπα ισως να χρειαζεται θυλικια
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειχα σκεφτει ετσι.....
![]() ![]() ![]() ![]() Βαλε του θυληκια κ θα δεις σχεδον σιγουρα ψαρακια. Απο οτι φαινεται ειναι αλανιαρης. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλέκο ξυλοφάγος; | chemical mac | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 25-01-10 11:50 |
πλέκο για 60 λίτρα | sofianos7 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 21-11-08 20:11 |
Απογοήτευση και νεύρα.. | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 03-06-08 18:26 |
Αναγνώριση πλέκο??? | George1961 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 21-09-06 13:46 |
Αναπαραγωγές σε πλέκο! | Husky_Jim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 08-03-05 14:41 |