|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να μου πείτε γνώμες για το compact θαλασσινό ενυδρείο της BOYU - TL450 ( 58lt 40x48x46 ).
Κοστίζει 260¤ και θέλω να ρωτήσω εάν με τα αντίστοιχα χρήματα μπορώ να κοιτάξω για κάτι καλύτερο. Έπειτα, θέλω να ρωτήσω εάν συμφέρει να δώσω άλλα 90¤ και να πάρω το αντιστοιχο της BOYU απλώς στα 128lt. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Μα κανείς δεν έχει αντίστοιχο ενυδρείο;
Τουλάχιστον έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτά; Μια γνώμη ζητάω! |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενε τους θαλασσινους
δεν εχουμε και πολλους ![]() ![]() ![]() παντος εγω πιστευω ειναι πολλα τα λεφτα για τοσα λιτρα δεσ εδω πουλαει το παλικαρι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44832 ενα μεγαλυτερο
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες να πας σε έτοιμο, εμένα δεν μου φαίνεται άσχημη η τιμή. Η διαφορά για μεγαλύτερο, επίσης αξίζει τον κόπο.
Το θέμα είναι να ξέρεις εσύ τι θέλεις να κάνεις, ποιά θα είναι η τελική σύνθεση του ενυδρείου. Δηλαδή η τιμή με το τι παίρνεις είναι μια χαρά, η τιμή σε σχέση με αυτό που θες να κάνεις όμως είναι ο άγνωστος χ, γι'αυτό προφανώς και δεν υπάρχουν απαντήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που πρεπει να ξερεις παντως για να μπεις στο κλιμα ειναι οτι οσο ποιο μικρο τοσο ποιο δυσκολο να κρατησεις σταθερο ph ,αλατοτητα ,kh,κτλ κτλ αν αναγκαστικα πρεπει να επιλεξεις αναμεσα στα δυο τοτε παρε το μεγαλυτερο και ψαξου μηπως βρεις κανενα κοντα στα 200 λ ,εχε στο νου σου να βρεις ενα το οποιο να εχει αρκετο πλατος και οχι πολυ υψος
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Με TA 128 λίτρα μπορείς NA KANEIΣ πολύ όμορφο ενυδρείο.ψάξε ΣTIΣ παρουσιάσεις κ ΘA BPEIΣ KAI αλλα.τώρα τιμές θέλει ψάξιμο
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Τελικά προς το μεγαλύτερο τείνω, απλώς ρωτάω για το συγκεκριμένο ενυδρείο εάν είναι καλή επιλογή ή εαν συμφέρει κάτι άλλο. Μιλάω κυρίως για καινούργια, καθώς τα μεταχειρισμένα θέλουν άλλο ψαξιμο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα εδώ και 25 μέρες αγόρασα από την waterinn το boyu tl-550 με έπιπλο . Έχω βάλει και ψαράκια . Πιστεύω ότι είναι τέλεια αγορα με στόχο την υλοποίηση της αγάπης του γιου μου για την ταινία finding nemo . Στhn waterinn με τη αγορά του ενυδρείου (350) έχεις έκπτωση σε δωροεπιταγή το 50% της αξίας (175) για αγορά αλατιού , αλατόμετρου , ζωντανού βράχου , αντιφωσφόρου και άνθρακα . Συμπληρώνεις βράχο να είναι γύρω στα 15 κιλά βάζεις και αραγωνίτη 20 κιλά και ξεκινάς . Σε 10 μέρες θα μπορείς να έχεις clown 2 , salaria 1 , pseudochromis 1 , criptera 1 . Με 12 ώρες φώς ανα μέρα (δυναμικό ξεκίνημα) θα έχει λίγη άλγη αλλά θα χαρείς γιατί θα αγοράσεις καμιά γαριδούλα , κανά καβουράκι και σαλιγκάρια .... Να μην ξεχάσω εγώ έχω βάλει και 2 coralia3 κυκλοφοριτές στα 150. Το κόστος πάντως να ξέρεις είναι για ξεκίνημα το λιγότερο σε ότι αφορά θαλασσίνο ενυδρείο (μαζί με τεστ για ph , no2 - είμαι συνολικά ταβάνι ~ 850 ) .
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες Ribas!
δε θα του προτεινα ενα τετοιο ξεκινημα..ολα τα ψαρακια μεσα σε δεκα μερες ειναι βιασυνη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όση περισσότερη υπομονή, τόσο καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
+10000000000000000000000000000000000
χαχα ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγάλο θαλασσινό Ενυδρείο απο Νέο | PCHRYSOVERGIS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 05-11-08 15:48 |
Αρχάρια στο θαλασσινό ενυδρείο | Katia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-09-05 08:37 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |
Mini Θαλασσινό Ενυδρείο | Filippos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-05-04 14:03 |
Θαλασσινό(!) φυτεμένο ενυδρείο | annivas2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-12-03 02:54 |