|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σας! εχω μπερδευτει λιγο με τις κιχλιδες....
Απο οτι εχω καταλαβει ειναι 2 στυλ τα ενυδρεια π μπορουν να τις φιλοξενισουν. ταγκανικα και μαλαουι.(οπως και οι λιμνες?) 1 δεν εχω καταλαβει τη διαφορα στη διακοσμηση των 2 αυτων, και 2 εχω μπερδευτει με τα 2 ηδη κιχλιδων. mbuna kai tropheus, διαβαζω συνεχεια για αυτα και δε μπορω να βγαλω ακρη... ειναι ηδη κιχλιδων η τα ονοματα τους. απλα ηθελα να διευρυνω λιγο τις γνωσεις μου περι του θεματος... οποιος μπορει και δε βαριεται ας ποσταρει κανενα λινκ με (ελληνικο κατα προτημηση) κειμενο η ας γραψει τις διαφορες! ευχαριστω!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τα εξης ειδη ...
Malawi :
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Παπανίκο ηρέμησε.φτιάξε ένα καφεδάκι και ψάξε το θέμα με την υσυχία σου.Αν αποφασίσεις να φτιάξεις ενυδρείο με κιχλίδες,κάνε μία αναζήτηση στο γκούγκλι να δεις πως στύνονται τέτοια ενυδρεία,ψάξε στην παραπάνω ιστοσελίδα για ψάρια,συνθήκες και συμβατότητες και μετά ξεκίνα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
επισης υπαρχουν κιχλιδες ποταμων τις αφρικης,της λιμνης βικτωριας ,ασιας και αμερικης.ειναι η μεγαλυτερη οικογενεια ψαριων καθενα με διαφορετικες συνθηκες διαβιωσης και διαφορετικες διατροφικες αναγκες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή αν σε σύγχυσα περισσότερο...αλλά εδώ είμαστε για διευκρινίσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι διαβάζεις και μπερδεύτηκες αλλά αν ξεκοκαλίσεις το λινκ του george θα σου λυθούν πολλές απορίες.
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
in the pond eisai arxigos! me voithises para polu! lew mesa ston epomeno mina na agorasw ena 250litro na to valw se mia gwnitsa sto foititospito mou! mbuna tha to kanw opws to fantazomai!!
euxaristw gia th voitheia paides! |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο το νεο ενυδρειο...αλλα σε παρακαλω γραφε ελληνικα...ειναι στους κανονες του φορουμ.
και καλο πτυχιο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ. | lazikos6 | Malawi | 5 | 04-01-10 05:27 |