|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα κατι αυγά πανω σε φυτά , και πρεπει να είναι απο σαλιγκαρια , αφου βρήκα και μικρα . Τι κάνω τώρα , θα έχω προβλημα με τα φυτα??
Εκτος απο αυτά ειχα και apple snails τα οποια είχαν γενησει και , τώρα έχει γεμήσει με μικρα το ενυδρείο ... |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ενω κλαδευα βρηκα ενα ιδιο και νομιζω πως ειναι και στο ιδιο φυτο...και εγω αβγα νομιζα οτι ειναι και το πεταξα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυγα ειναι απο σαλιγγαρια.Αν εχεις γεμισει οπως λες τα βγαζεις και τελος.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι physa fontinalis.
|
||||
|
||||
![]()
ok , ευχαριστω... θα προσπαθεισω να εντοπίσω και αλλα να απομακρυνω....
|
|
||||
|
||||
![]()
να περιορίσεις την τροφή. Είναι προτιμότερο να ταίζεις περισόττερες φορές με μικρότερη ποσότητα. Μου είχαν εμφανιστεί κι εμένα στην αρχή
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟ2 πάνω από 200 ppm στο στρώσιμο | Yannis_K | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-01-09 09:10 |
SOS Πάνω απο τα όρια η αμμωνία | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-12-07 10:54 |
Τριχούλες πάνω στα Φυτά | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 20:39 |
¶μμος πάνω από χαλίκι | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-08-07 09:36 |
...άδειο από την μέση και πάνω... | yannis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 23-11-05 14:41 |