|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συνχομπιστες μου,καλησπερα!Χτες,αγορασα αυτο εδω:http://www.dennerle.eu/global/index....id=185&lang=en ,αλλα μου φαινεται,καπως παρατερω σε σχεση με το φυσικο τοπιο που εχω δημιοργησει στο μικρο μου διαμαντακι..Σκεφτομαι να το επενδυσω με java moss.Σωστη κινηση?Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο?Αυτο που πηρα ειναι οι 3 μικροι σωληνες..
Ευχαριστω πολυ και καλες δημιουργιες στους υδατινους παραδεισους σας!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός, επένδυση οπωσδήποτε με μοςς, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε bokosta!Πιστευω θα δειχνει πολυ μετα.Τωρα οι γαριδες,δεν το πολυπλησιαζουν γιατι φαινεται λιγο ακυρο....Να την δεσω με πετονια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, ή με σκούρη κλωστή, αλλά όχι πολύ σφιχτά, ίσα να μη φεύγει η μόςς και βάλτην αραιά κι από λίγο την μοςς, αλλιώς θα σου χαλάσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου χάλασε και με 1,2 watt/l όλες λάμπες για φυτεμένο, και αρκετά αραιά πιασμένη... Δεν ξέρω γιατί...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το flourish δεν πιστεύω, το εξέλ ίσως αν ξεπερνάς τη συνιστώμενη δόση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρησμα Διακοσμητικων | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 16-02-09 21:57 |
Επενδυση Εξωτερικης Δεξαμενης... | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 20-01-09 00:11 |
Προσοχη στις συνδεσεις των σωληνων!!! | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-05-06 22:28 |
ΚΑΦΕ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΞΥΛΩΝ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-09-04 14:49 |
DIY ατσαλινα καθαρισμου σωληνων | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 26-10-03 17:47 |