|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλημέρα παιδια ειμαι νεος στο χωρο των αφρικανων και ειναι η πρωτη φορα που δημοσιευω για αυτο συγχωρηστε με για τα οποια λαθη!!!!!!
χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας γιατι χανω ψαρακια.... το ενυδρειο μου το ξεκινησα με χρυσοψαρακια πριν 1 χρονο αλλα με τραβηξε η ομορφια των κιχλιδων, οποτε πριν 3 εβδομαδες εβαλα τις πρωτες κιχλιδες μια aulonocara_jacobfreibergi butterfly cichlid μια Iodotropheus sprengerae και ενα labidochromis caeruleus yellow μεχρι εδω ολα καλα... πριν μια εβδομαδα αποφασησα να βαλω και 2 θυλυκα aulonocara_jacobfreibergi πραγμα που εκανα με ιδιαιτερη προσοχη κλειστα φωτα, 40 λεπτα διαδικασια προσαρμογης, tetra aquasafe κτλ την επομενη μερα και τα 2 ηταν στον πατο αναπνεωντας βαρια και μετα απο μερικες ωρες ... χαιρετησαν.... 2 μερες μετα εβαλα απο το ιδιο καταστημα αλλο ενα θυληκο με τα ιδια αποτελεσματα!! μεχρι τοτε χρεισιμοποιουσα stick για τις μετρησεις μου αλλα επειδη ο πωλητης επεμενε οτι εφταιγε το νερο μου και μαλιστα μου ελεγε οτι εχω αμμωνια λες και ηταν νεο το ενυδρειο μου, αγορασα υγρα τεστ της JBL οπου οπως θα δειτε πιο κατω στις μετρησεις δεν υπηρχε τετοιο θεμα.. για επιβεβαιωση πηγα δειγμα σε αλλο καταστημα που το μονο που μου ειπαν ηταν οτι το pH ηταν υψηλο 8,5-9. Για να κανω μια δοκιμη αγορασα ενα υπεροχο Aulonocara_nyassa το οποιο αν και το φοβησαν τα αλλα επιβιωνει μια χαρα εως σημερα... τρωει κανονικα και κινηται σχετικα ανετα στον χωρο... Επειδη με ετρωγε η αναπαραγωγη στην επομενη επισκεψη μου στο νεο καταστημα (χθες) αγορασα ενα ζευγαρι neolamprologus brichardi που μολις ειχαν γεννησει μαλιστα μου εδωσαν και 10 μωρακια !!!! Ομως την επομενη μερα ειχα παλι τα ιδια ...το ενα χαιρετησε ηδη και το αλλο εχει κολλησει στο φιλτρο καθετα σαν να μην εχει οξυγονο... σας παρακαλω μπορει να μου πει καποιος τι κανω λαθος τι φταιει? και τι πρεπει να κανω απο εδω και περα??? Πληροφορίες ενυδρείου juwel Διαστάσεις: 81 x 36 x 45 Όγκος: περιπου 110 Κατηγορία: malawi Φυτά: πλαστικά Ψάρια: aulonocara_jacobfreibergi (male), Labidochromis Caeruleus Yellow (male) , Iodotropheus sprengerae (male) Aulonocara_nyassa (male) ετσι μου ειπαν οταν τα αγορασα για ολα.... Διακοσμητικά υλικά: χαλικι , πέτρες Φόντο: DIY Φωτισμός: 2x (δεν ξερω μαμησια) Διάρκεια φωτισμού:12 ώρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικό Juwel Θερμοστάτης: Juwel 100 w Ψηξη: ενα εξωτερικό αναμιστηρακι Παράμετροι: pH:8.8 Γενική σκληρότητα (GH):15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ4):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):<10 Αλλαγές νερού:25 % / 10 μέρες Θερμοκρασία: 24-28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
Την βοηθεια σας παρακαλω | spiros1978 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-08 23:29 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
παρακαλω βοηθεια!!!!!!!! | THIRIO-81 | Malawi | 9 | 09-04-07 11:43 |