|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λίγες ημέρες αγόρασα ένα JUWEL 180 και δεν ξέρω τι να βάλω μέσα... (καλό???)
Έχω κολλήσει με τις Labidochromis Caeruleus Yellow και με κάποια άλλα είδη malawi (έχουν έντονο μπλε χρώμα).... Ο καλός φίλος Αλέξανδρος (Alex Salonica) μου είπε πως θέλω παραπάνω λίτρα για malawi, αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω από τα όμορφα χρώματά!!!!! Αν είναι εύκολο (εσείς οι πιο έμπειροι) κάντε κάποια πρόταση για το τι να κάνω τελικά........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τη Βοήθειά σας..!!!! | majors | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 15-05-07 14:22 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |
Αυγά corydoras εμφανίστηκαν!παρακαλώ την βοήθειά σας! | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-02-06 19:15 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |
Άρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |