|
||||
|
||||
![]()
Ξερει καποιος που μπορω να γεμισω της μπουκαλες μου και να ειναι ανοιχτα Σαββατο? H Οlympia ειναι κλειστα,οποτε καπου αλλου εντος Αττικης...
------------------------- Η Revival μου ειπε οτι δεν γεμιζει επι τοπου CO2 και οτι αφηνω τις μπουκαλες μου και περνω δικες τους γεματες... τι να πω... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eric : 03-09-10 στις 12:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η Formula στην Λ.Βουλιαγμενης 54 Αργυρουπολη στο υψος του Practiker ειναι ανοικτα νομιζω ..τηλ.2109924615
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ θα επικοινωνησω αυριο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα τους και ποσο κανει το κιλο..γιατι παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι ειναι πολυ ακριβος.( Formula)
------------------------- Βρηκα και καποια αλλα μαγαζια.. Αριστειδου 41 Χαλανδρι 2106845018-2106854868 Α.Σεννης & Σια Γριαβιας 7 Πειραιας 2104111362 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilojohn : 03-09-10 στις 20:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις διευθυνσεις,αυριο θα παρω τηλ παντου.
Εχω γεμισει 1 φορα στον Σεννη,ειναι κοντα στο σπιτι μου αλλα Σαββατα ειναι κλειστος... ![]() Θα παρω τηλ και τους αλλους το πρωι και θα παω οπου ειναι ανοιχτα γιατι εχω μεινει 5 μερες χωρις co2... Εννοειται οτι θα υπαρχει report για τιμες ![]() ------------------------- Λοιπον διστυχως επισημως Σαββατο ολα ειναι κλειστα. ![]() Olympia (Κολωνος) 2¤/Kg Σεννης (Πειραιας) 2¤/Kg Formula (Αλιμος/Κεντρο) Δεν ξερω, αλλα ακουγεται οτι ειναι ακριβος Velos (Κερατσινι) Δεν ξερω Revival (Ανοιχτα μεχρι τις 13.00) 2.5¤/Kg Ο μονος τροπος για να γεμισεις Σαββατο ειναι μονο κατοπιν συνεννοησης και αν τον συμφερει να ανοιξει καποιον το μαγαζι ή να πας Revival και να παρεις γεματες μπουκαλες αφηνοντας τις δικιες σου και να τις παρεις μετα απο μια εβδομαδα. Οποτε την Δευτερα εγερτηριο πιο νωρις για γεμισμα πριν τη δουλεια... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eric : 04-09-10 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεμισμα μπουκαλας CO2 | christosvn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-12-09 15:46 |
Μανομετρα κ μπουκαλες | kill_bill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-03-08 13:23 |
Μπαλαστ-μπουκαλες μανομετρα κτλ | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-09-07 22:28 |
Που να βρειτε μπουκαλες co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-11-04 20:23 |