|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Τετρα rainbow σε νεο ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Ειμαι αρχαριος στο χομπυ και προσφατα με τη προτροπη του ξαδερφού μου που εχει μεγαλο ενυδρείο αγορασα ενα jewel lido 120 lt και το στησαμε. Διαβαζοντας εδω προβληματίστικα για το αν τα χουμε κανει ολα σωστα με το ξαδερφο στο στησιμο του ενυδρειου.
![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3253
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο σου θα ειναι σιγουρα αστρωτο.Τα στικ σου δεν μετρανε το πιο σημαντικο αυτη την στιγμη,την αμμωνια.Βαλε μια αγγελια και ζητα μπολι.Αυτα τα βακτηρια δεν πολυδουλευουν...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την απαντησή σου. Μαλλον θα χρησιμοποιησω μπολι τελικα. Απο υγρα τεστ ποιας εταιριας προτεινεις; Εγω ελεγα να παρω της API.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, της ΑΡΙ είναι από τα πιο αξιόπιστα.
Το φίλτρο σου είναι σίγουρα άστρωτο και με ψάρι μέσα, η μόνη λύση είναι το μπόλι. Τα βακτήρια αν τα έχεις αγοράσει, ρίξτα, αν όχι, μην ξοδεύεσαι άδικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβασα τη θερμοκρασια στους 30 εβαλα οτι βακτηρια ειχα, εριξα τροφη και τωρα περιμενω το μπολι..Το ψαρι το εδωσα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσοι απο εσας εχετε Rainbow fishes στα ενυδρεια σας? | Dimis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 73 | 16-06-13 23:13 |
Αίμα (?) στο στόμα του Rainbow shark.....??? | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 18-03-10 20:18 |
Συμβατότητα Rainbow Shark | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-08-08 13:57 |
Γέννα Herotilapia multispinosa (Rainbow cichlid) | chrisx | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 26-02-07 13:09 |