|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος π@#@$#@ τα παιταει στα σκουπιδια ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ
![]() ![]() ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΥΤΗΧΟΣ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΙΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΒΡΗΚΑ 4 ΜΕ ΚΛEIΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΕΧΩ ΜΠΙΜΠΕΡΑ ΚΛΠ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ? ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΑΙΣΑ ΕΒΑΠΟΡΕ? KAI ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗΚΟ ΤΑ ΤΑΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΕΖΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ ? ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ? ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΟΣΩ
|
|||
|
|||
![]()
Πηγαινε το σε κανενα Κτηνιατρο να σε συμβουλεψει και να κανει ενα τσεκ στην υγεια του.(μην εχει τιποτα καμια ασθενεια και το χασεις και το'χεις τυψεις εσυ)
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εάν έχει τα μάτια ανοιχτά δώστου απλό γάλα δεν έχει ανάγκη .προς το παρόν έχει αντισώματα μετά πρέπει να το πας σε κτηνίατρο για εμβόλια
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ζώα που τα πετάνε και στα σκουπίδια!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
eidiko gala apo pet shop mono!alliws tha to klais.kai akolouthas tis odhgies araiwshs pista! poso mikro einai vale foto na dw.pithano thelei kai tripsimo me vregmeno panaki gia na kanei pipi tou opws kanei h mama tou alliws tha skasei.se poia perioxi eisai mporw na sto frontisw mexri na perasoun ta dyskola.alliws an theleis mporw na sou pw oti aporia exeis.
------------------------- an to kanei ayto tha einai syntoma sta thimarakia to gati Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zweet : 03-09-10 στις 07:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια μέρα μια γειτόνισσα με φώναξε να την βοηθήσω. Η βοήθεια που ήθελε ήταν να "ξεθάψω" μια σακούλα με γατάκια από τον κάδο σκουπιδιών! Δεν είναι ζώα, είναι σκατόψυχοι!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
το εκανα αυτο με το βρεμενο πανι και εκανε πιπι του
![]() το ταιζω με το μπιμπερο εχει ορεξη αλλα πινει ελαχιστο γαλα ποιο πολυ κοιματε του εχω γεμισει και ενα μπουκαλι ζεστο νερο και του εχω βαλει μεσα στην κουτα και μαλλον την εχει κατα βρει ειμαι σαμο το γατι πρεπει να εχει ανοιξει τα ματια του 3-4 μερες
|
||||
|
||||
![]()
an den tou dineis eidiko gala syntoma tha pathei sok to stomaxaki to kai tote den to prolaveneis otan arxisoun ta sypmtomata.thelei taisma kai pipi polles fores th mera/meros zesto opws h mama tou kai kalo eina ena rologaki na kanei tik tak na nomizei oti einai h mama tou proeretika.perimenoume foto
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορεις να γραφεις ελληνικα
χαρη αν μπορεις βρες εναν κτινιατρο γιατι δινουν κατι φαρμακα για παρασητα και για τα ματια |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλε μου και συνχαρητιρια που προσπαθεις να σωσεις το γατακι.
εμενα τα προτα μου γατακια ηταν δυο θυλικα που ειχα βρει στα σκουπιδια και απο αυτα τα δυο ευτασα να εχω 24 πανεμορφε γατες.αλλα τωρα εχω μηνει με 10 γιατι καποιος μου τις φαρμακοσε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι παιδια οτι δουλευω 11-με 6 ποισ θα ταιζει το γατι
ωχ παναγια μου αααα σε κτηνιατρο δε παω με καμια παναγια
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μεγαλωσει πολλα γατακια και σκυλακια απο σακουλες αποριμματων και τα πιο πολλα με κλειστα ματια... Φετος το καλοκαιρι μονο βρηκα 2 φορες σε σακουλα, την πρωτη φορα ζουσε μονο το ενα απο τα 4 που ηταν μεσα σε σακουλα με νερο
![]() ![]() Το γατακι θα επιβιωσει μονο αν εχει πολυ γερο στομαχι αλλα και παλι δεν θα ειναι γερο εαν δεν του δωσεις καταλληλο γαλα... φρεσκο σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση!!! Θα βρεις σε φαρμακειο σε μορφη σκονης, με χλιαρο νερακι και θα κανει σαν τρελο για να πιει!! Αφου εχει ανοιξει τα ματια του, για καμια εβδομαδα ακομη θα πρεπει να εισαι συνεχεια απο πανω του αλλα μετα θα αρχισει να πινει απο μπολακι οποτε θα βρεις την ησυχια σου, απο αποψη φροντιδας γιατι θα αρχισουν τα παιχνιδια μετα!!! Να σου ζησει!!! (και εχε στο νου σου να μην μενει το γαλα πολες ωρες γιατι χαλαει ευκολα με αυτη τη ζεστη και θα το στειλεις...!!!) |
|
||||
|
||||
![]()
το δευτερο βγαλτων λακι μια και ειναι τυχερος που ζει
![]() παραγκειλα γαλα απο το πετ σοπ το απογεμα θα το εχω αντε να δουμε δεν ηξερα οτι τα γατακια δεν ενεργουντε μονα τους μαλλον γιαυτο μου πεθανανε τα αλλα τρωγανε αλλα που να ξερω ο ερμος παντος αμα ακουσετε οτι βρεθηκε ανθρωπος σε σκουπιδοσακουλα σε σκουπιδοντενεκε στη σαμο θα ξερετε ποιος το εκανε
|
||||
|
||||
![]()
Μονο ειδικό γαλα γιατι το αλλο τους κανει να κανουν διάρροια ....και τους πειραζει το εντερακι...
Θελουν ταϊσμα καθε 2 ωρες .το καλυτερο ειναι να το πας σε κτηνιατρο.οταν εισαι την δουλεια ισως να στο ταϊζει και εγ την ηβουλα μου καπως ετσι την βρηκα... στο δρομο.και ξες οπως ειπαν τους τριβεις την κοιλιτσα για να κανουν κακακια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε παω σε κτηνιατρο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τρωει απο μπολακι , μπιμπερο ή σιριγγα???? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά γατάκια έχουν έλλειψη ενός ενζήματος που είναι απαραίτητο για την χώνεψη του αγελαδινού γάλατος και έτσι μπορούν να πιουν μόνο γάλα γάτας. Στα κτηνιατρεία και στα πετσοπ υπάρχουν συσκευασίες ειδικού γάλατος σε σκόνη για γάτες. Διαφορετικά θα έχει εντερικά προβλήματα, δεν θα μπορεί να ενεργηθεί. Μην το καθυστερείς αν θέλεις να ζήσει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι σιγουρα ηταν τυχερα ... δεν κανε καθολου αυτο το γαλα σε γατακια και σε ενήλικες γατες...το λεω απο εμπειρία και επειδη το εχω μαθει απο ειδικους καλη τυχη )
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μας φωναξεις να βοηθησουμε ![]() πως παει το μικρο? ολα καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
πριν λιγο που δοκιμασα να το ταισω δεν εφαγε
και το βλεπω δεν εχει ορεξη ενω το μεσημερι ηταν καλα ------------------------- παρακαλω το θεμα να κλεισει το γατακι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-09-10 στις 12:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αχ ψυχουλα μου
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Γατούλη! ![]() ![]() Now you're gone with the wind
|
||||
|
||||
![]()
κριμα..
![]() ![]() ![]() τουλαχιστον προσπαθησες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Συλιπητηρια Χαρη
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαριζεται ενα πανεμορφο γατακι! | Katerina_ | Άλλα ζώα | 1 | 26-05-09 12:18 |
κοιταξτε τι βρηκα:αδεσποτο γατακι!!! | Mariel | Άλλα ζώα | 104 | 12-07-06 14:53 |
Βοηθεια ! βρηκα ενα νεογενιτο γατακι! | deMetrIs | Άλλα ζώα | 11 | 07-07-06 09:23 |