|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σασ!!!!!!!! εχω πολλεσ ερωτησεισ για τα ενυδρεια (ειμαι εντελωσ αρχαρια)
ξερει κανεισ κανα καλο πετ σοπ στο ηρακλειο κρητησ ??? επισησ τι ειναι το ποστερ ενυδρειου πρεπει να παρω και τετοιο??? το χρυσοψαρο που εχω τωρα ειναι 6-7 εκατοστα , θα την παλεψει με αλλο ενα μικρο σε 50 λιτρα ενυδρειο???? μηπωσ ειναι καλυτερα να στρωσω με αμμωνια??? και αν ναι τι θα κανω με τον μικρο αυτεσ τισ 3 βδομαδεσ (τωρα ειναι σε 9λιτρο και δεν ξερω αν θα την παλεψει και πολυ)???? επισησ εχει καποιοσ να προτινει κανα καλο και φτηνο ενυδρειο?? ειναι καλυτερο να το παρω πακετο (ενυδρειο-φιλτρο) η ξεχωριστα?? για τα χρυσοψαρα χρειαζεται θερμοστατησ??? επισησ μπορειτε να μου προτεινετε μικρα αληθινα φυτα που να μενουν στην επιφανεια??? και χρειαζεται λαμπα για αυτα?? (ο χωροσ φωτιζεται αρκετα) ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και σορυ για τισ πολλεσ ερωτησεισ αλλα με οσα διαβαζω δεν ξερω τι να κανω!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Μπορω να σε βοηθήσω με το πρώτο ερώτημά σου. Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω εδώ δημόσια, σου έστειλα πμ
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς για να βοηθήσεις και άλλους που ψάχνονται
το διάβασα στους κανόνες
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!!
poppy το ειδα και με βοηθασ αρκετα!!! δυστυχωσ το ενυδρειακι που εχω τωρα τον μακη δεν εχει φιλτρο (το ξερω τραγικο αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται) ![]() νομιζω οτι θα του βαλω μαυρο χαρτονακι τελικα ..... ειναι καλυτερα??? ευχαριστω και για τα φυτα...... ελπιζω να τα βρω.... καλυτερα με μπολι λοιπον ε?? ωραια μηπωσ εχετε εσεισ??? αν και θα το χρειαστω την τεταρτη που θα παω για shopping 4 the fishy!!!!! (δυστυχωσ δεν μενω ηρακλειο αλλα λιιιιιγο πιο μακρια αλλιωσ θα πηγαινα αυριο!!!!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι μακη τον λενε (μου τον εφεραν ηδη βαπτισμενο και ειπα να μην του αλλαξω ονομα και παθει διαταραχη προσωπικοτητασ,αρκετα προβληματα εχει)
![]() την τεταρτη θα εχω λιστα με τα ενυδρεια που βρηκα και την πεμπτη θα παω να το παρω(οποιο διαλεξω τελικα με την βοηθεια σασ) γενικα σκεφτομαι -ενα θερμομετρο -τεστ αμμωνιασ και νιτρικων -ενα ενυδρειο 50-70 λιτρα (μαλλον κομπλε με φιλτρο και λαμπα) -και κανα φυτο απο αυτα που μου γραψατε για αρχη πωσ θα κραταω χαμηλα την αμμωνια σε αστρωτο ενυδρειο???? και τι θα κανω αν δεν βρω μπολι μεχρι την πεμπτη??? ωραια μηπωσ εχετε εσεισ???εγω εχω αλλα ειμαι χανια.. θα αχρηστευτει αν βγει απο ροη για πανω απο μια ωρα (ενασ πυραυλοσ θα ηταν χρησιμοσ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ααα ωραια ...
θα το ψαξω αυτο που μου λεσ εμ για υποστρωμα τι να κανω .??? ενα χρωματιστο χαλικι που του εχω τωρα ειναι οκ να μπει και στο καινουριο η βλακεια θα κανω???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εχω αλλη μια απορια (φαντασου να παω και στα πετ σοπ )
![]() ποσο πολυ χαλικι χρειαζομαι ??? εξαρταται απο το μεγεθοσ του ενυδρειου το ξερω αλλα ποσο παχυ πρεπει να ειναι για να υπολογισω???? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1-2 εκατοστά πάχος. εγώ για 120 λίτρα πήρα 10 κιλά και έβγαλα περίπου 1 εκ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
φυτα με πολλες απαιτησεις? | antonis15 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-04-09 05:47 |
πολλες & διαφορες ερωτησεις | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-10-07 14:36 |
πολλες αποβολες... | GODLIGHT | Malawi | 2 | 17-07-06 10:54 |
Μαχες πολλες Μαχες | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:59 |