|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας, στο φυτεμένο μου 125λίτρα έχω βάλει καινούρια φυτά και δεν τα πέρασα από τη μέθοδο της χλωρίνης
![]() ![]() Έχω γεμίσει σαλιγκάρια του είδους turmdeckelschnecke!!! Έχω βγάλει τα μεγάλα αλλά ακόμη έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μικρά!!! Τί να κάνω για να τα διώξω κλωτσηδόν; ![]() ![]() Υ.Γ. Όσα βγάζω πάνε στο παλιό ενυδρείο 16λ, και γίνονται θηρία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα. η αποψη μου ειναι να βαλεις 2-3 Anentome Helena και καθαρισες..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ... Καμία άλλη λύση;
Αν κάποιος ξέρει μαγαζί με τέτοια σαλιγκάρια στα Χανιά ας μου πει...
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε καλημερα
ή θα μαθεις να ζεις με αυτα (πρεπει να βλεπω στο δικο μου καμια 50ρια τωρα) ή βαζεις Anentome Helena (αλλα δεν βαζεις κανενα αλλο σαλιγγαρι-γαριδα) ή σε αλλη περιπτωση οχι σε σενα βαζεις Botia |
|
||||
|
||||
![]()
θα ψάξω να βρώ αυτά τα σαλιγκάρια που μου είπατε...
ζουν με χρυσοψαρα; αλήθεια, είναι βλαβερά αυτά τα σαλιγκάρια που έχω;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα σαλιγκάρια που έχεις είναι πολύ καλά καθώς ανακατέβουν λίγο το υπόστρωμα, είναι όμορφα,τρώνε σάπια φύλλα και υπολείματα και δεν πειράζουν τα φυτά.(γεννάνε ζωντανά και δεν κάνουν τρύπες με τα αυγά τους τα φύλλα.) Τα χρυσόψαρα δεν τα τρώνε αυτά τα σαλιγκάρια γιατί έχουν σκληρό κέλυφος... Αντίθετα τα χρυσόψαρα τρώνε όλους τους άλλους λαθρεπιβάτες μικρά σαλιγκάρια όπως και τα botia.. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε τα κραταω
ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
καταρχιν τα Anentome Helena τρωνε πραγματι σαλιγγαρια αλλα μην περιμενεις να σου καθαρισουν το ενυδρειο....
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Προφανως διοτι τα ανετομα "χτυπουν" τα αλλα σαλιγκαρια οπως και τις μικρες γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ισχυει αυτο.....
ανετα μπορεις να εχεις apple snail πχ. επισης δεν διπιστωσα ποτε προβλημα με τις τσερυ Δεν ξερω αν αν υπαρχουν αλλοι περιορισμοι..... |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να εχω ιδια εμπειρια,πολλοι εδω στο φορουμ εχουν αναφερει επιθεσεις των ανετομα σε μεγαλυτερα σαλιγκαρια και σε γαριδες ρεντ τσερρυ.
|
||||
|
||||
![]()
και τι με νοιάζουν εμένα τώρα οι red cherry?
γαριδάδικο θα το κάνω; χρυσόψαρα σκέτα... χεχε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο δικια μου εμπειρια δεν υπηρξε ποτε τετοιο προβλημα.... Ειχα φτασει να εχω πανω απο 500 γαριδες τσερυ μαζι με 1-2 apple και 3-4 Anentome Helena....
Και μου φαινεται και υπερβολη να μπορουν να επιτεθουν σε apple..... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μωρά apple snail τα τρώει το Anentome Helena, τα μεγάλα όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω και καποιου μελους την εμπειρια Μιχαλη...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ena+red+cherry και εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ena+red+cherry και εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ena+red+cherry και εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=41197 Oποτε αποδεδειγμενα κανουν ολα οσα τους καταλογιζουν,ισως απλα σε σενα δεν ετυχε η απλα βρισκουν αρκετη τροφη και δεν μπαινουν στην διαδικασια κυνηγιου.
|
||||
|
||||
![]()
Ηλιας
![]() ![]() Ομολογω οτι δεν ετυχε ποτε σε μενα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ για τα βαφτισια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με 500 red chery σιγα μην ξερεις αν ετρωγαν 1-2 την μερα και στα αππλε σναιλ κατι εχω ακουσει οτι βαρουν τις κεραιες τους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαλιγκάρια | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-07-11 10:43 |
Σαλιγκάρια | ale__kos | Σαλιγκάρια | 7 | 13-12-10 15:15 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-09 12:55 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |