|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλώς σας βρήκα!!
Συχαρητήρια σε όλους εσάς που έχετε φτιάξει αυτές τις φανταστικές λίμνες που είδα στο forum,αλλά και σε όλους εσάς που μπαίνεται στον κόπο να απαντήσεται στις ερωτήσεις μας!! Θέλω να φτιάξω και εγώ μια μικρή λιμνούλα στον κήπο μου,να βάλω χρυσόψαρα,κόι και φυτά. Θα φτιάξω και ενα καταράκτη αλλά δεν ξερω ποιό ύψος ειναι κατάλληλο για την οξυγόνωση της λίμνης μου. Εχω φτιάξει ενα σχέδιο και σας το ανεβάζω σε φώτο. Οι διαστάσεις είναι: μήκος 4.50 , πλάτος 2.00 και το βάθος 1.50 ίσως και 2.00 αν ειναι απαραίτητο λόγω χειμερινών συνθηκών ( έχει κάποιες μέρες που ρίχνει χιόνι εδώ,το υψόμετρο ειναι 700 μέτρα )! Θα ήθελα τις παρατηρήσεις σας! Αυτά γι αρχή... Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων για τη βοήθεια!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη λιμνης με ηλιακη ενεργεια | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 46 | 16-08-16 12:53 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ(συμβουλες) | apolonistis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 76 | 13-10-09 23:09 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΙΜΝΗΣ | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 14 | 19-09-09 15:39 |
Απωρια για την κατασκευη λιμνης | slk200gr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 24-08-09 21:40 |