#1
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν αγόρασα ξιφοφόρους όπως είχα συζητήσει σε άλλο θέμα αλλά έγινε μια πατατιά.Ζήτησα 3 θηλυκά και 1 αρσενικό αλλά ο πετσοπάς μου έβαλε 2 αρσενικά και εγώ δεν το πρόσεξα γιατί το ''ξίφος'' στην ουρά του είναι πολύ μικρό.Το κατάλαβα όταν το έβαλα στο ενυδείο και ενώ μπορώ να πάω να το αλλάξω,ψιλολυπάμαι γιατί φαίνεται να του αρέσει το νέο του σπίτι σε σχέση με αυτό που ήταν στο πετσοπ.Με το άλλο αρσενικό δεν τα είδα να τσακώνονται...Είναι κακό να έχω 2 ζευγάρια αντί για ένα χαρέμι?
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Σε ποσα λιτρα και με τι συγκατοικους? (Ρωταω για να δω αν σε παιρνει να προσθεσεις μια-δυο θηλυκιες ακομα).
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
180 λίτρα και προς το παρόν είναι μόνα τους,αλλά επειδή θα βάλω και άλλα ψάρια στο μέλλον και επειδή αυτά θα αρχίσουν να γεννάνε μήπως θα είναι πρόβλημα να έχω περισσότερα?
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να βαλεις 2 θηλυκα ακομα, και μια και αρχιζεις ετσι, να αποτελεσουν μια ωραια προσθηκη στις υψηλες στηλες νερου για 1-2 ζευγαρια κιχλιδες Κ. Αμερικης αν θες να πας για βιοτοπικο.
Αν παλι θες πολλα πολλα διαφορετικα ψαρακια αχταρμα (με την καλη εννοια) κανε οικονομια σε κανα δυο ατομα απο αυτα που θα προσθεσεις στο μελλον. |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να βάλω 3 διαφορετικά είδη.Υπάρχει κανένα κοπαδόψαρο οωτόκα που να ταιριάζει με ζωοτόκα και στις τιμές και σε συμπεριφορά?Εσύ τι ψάρια έχεις στο νου σου όταν λες αχταρμά?
|
#6
|
|||
|
|||
![]()
Να περιεγραφες λιγο διαστασεις ενυδρειου, και τι ντεκορ (πετρες-ξυλα-φυτα) εχεις?
|
#7
|
|||
|
|||
![]()
101x41x51...χαλικάκι ψιλό,ένα μεγαλούτσικο ξύλο μοπάνι,τρεις μικρές πέτρες,ανούμπιες,camboba caroliniana και κάτι άλλα μικρά φυτά που δεν ξέρω πως λέγονται.Γενικότερα δεν έχει ακόμα πολύ πυκνή βλάστηση αλλά λίγο λίγο θα το γεμίσω που θα πάει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέοι πλακάτ...! | Maverick | Bettas | 12 | 10-02-11 17:27 |
Νέοι ένοικοι σε 20άρι! | pbarbalias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-08-10 20:33 |
Anatome helena οι νέοι κάτοικοι | alkis13 | Σαλιγκάρια | 5 | 01-03-10 21:02 |
Νέοι στο σπορ -συμβουλές? | Fleur | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 23:42 |
Νέοι κάτοικοι ενυδρείου; | Vasilizzz | Γλυκό νερό - Γενικά | 38 | 15-09-07 00:06 |