|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρακι μου ειναι υπερβολικα λαιμαργο! Το ταιζω για 2 λεπτα 3 φορες την ημερα και ποτε δεν αφηνει τροφη. Αν του δωσω παραπανω τροφη την τρωει ολη και δεν εχει φτασει ποτε σε σημειο που να εχει αφησει τροφη. Φοβαμαι να του δινω πολυ γιατι απλα δεν σταματα να τρωει. Το χειροτερο ειναι οτι καθε φορα που με βλεπει ανεβαινει στην γωνια πανω δεξια και κανει μπουρμπουληθρες για να το δω και να το ταισω. Οταν παω να του δωσω τροφη βγαζει το κεφαλι του εξω και προσπαθει να την αρπαξει απο το χερι μου. Το χορτο java moss που εχω το εχει ρημαξει. Τα περιττωματα του ειναι τις περισσοτερες φορες πρασινα απο το χορτο που τρωει. Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο; Μηπως τελικα πρεπει να το ταιζω περισσοτερο;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο σε 30 λίτρα | george1995 | Χρυσόψαρα | 27 | 27-09-10 13:56 |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
Πρόβλημα με χρυσόψαρο(?) | JimiDS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 01-01-08 20:01 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |