|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί συμφορουμίτες λόγω εργασιακών υποχρεώσεων θα είμαι στις μετακομίσεις για τα επόμενα χρόνια και αποφάσισα να αδειάσω το ενυδρείο μου που είναι ένα ριο 180 και τρέχει για 2,5 περίπου χρόνια.
Σκοπεύω να δώσω τα ψαράκια μου να το αδειάσω να το καθαρίσω όπως και τα δύο φίλτρα εσωτερικό και εξωτερικό και έπειτα θα μείνει σε μια αποθήκη για όσα χρόνια είμαι στις μετακινήσεις. Η ερώτηση μου είναι αν θα πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο που δεν γνωρίζω και αν θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στις κολλήσεις του πχ ή οπουδήποτε, αν μείνει χωρίς νερό σε μια αποθήκη για 2-3 χρόνια. Δε θέλω να το πουλήσω γιατί δεν πρόκειται να παρατήσω το πανέμορφο αυτό χόμπι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παροπλισμός φιλτρου | kristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-07-10 09:44 |
Αλλαγή στο set up του ενυδρείου | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-06 00:25 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |