|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως (φαντάζομαι) πολλοί από εδώ μέσα έχω κι εγώ το πρόβλημα του φοιτητή... Η εξεταστική τελειώνει σε 20 μέρες και θα πρέπει να φύγω να πάω κι εγώ σπίτι μου! Καμιά ιδέα για τα πολλά ψαράκια μου; Δύσκολο να βρω κάποιον να έρχεται να τα φροντίζει αλλά και δε θέλω να τα χάσω...
Μήπως οι πιο παλιοί του χόμπυ έχετε βρει καμιά φόρμουλα φιλοξενίας ή καμιά λύση τέλος πάντων;
|
||||
|
||||
![]()
1) τα παιρνεις μαζι 2)αυτοματη ταιστρα αυτοματες αλλαγες 3) τα χαριζεις και ξεκινας απο την αρχη οταν σ δοθει η ευκαιρια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Για απουσία 45 τόσων ημερών ούτε λόγος να γίνεται για αλλαγές και ταΐστρες. Οπότε σου μένουν οι λύσεις: Τα παίρνεις μαζί σου ή τα χαρίζεις.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ηξερα οτι ειναι 45+ ...
---------------------------- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου λεει 1μιση μηνα βρε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα!
![]() ![]() Να τα πάρω μαζί δε γίνεται, είναι πολλά... Ήλπιζα να εκπαιδεύσω κάποιον που θα είναι εδώ και να έρχεται αλλά δεν έκατσε... Ευχαριστώ πολύ πάντως!!
|
||||
|
||||
![]()
σε ποια περιοχη εισαι ?
ισος ειναι κοντα σου καποιος απο εδω που μπορει να στα φυλοξενισει μαζι με το σπιτι τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θα ήταν τέλειο!! Θεσσαλονίκη μένω, κέντρο - απόκεντρο, πάνω από τον ¶γιο Δημήτριο. Κανείς εθελοντής;
|
||||
|
||||
![]()
εχει πολλους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και φωτο λιτρα κλπ κλπ μπας και ψηθει κανενας
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, πρόκειται για ένα 20λιτρο με τον μονομάχο και ένα 50λιτρο με ξιφοφόρους και guppy! Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι κάποιος θα θελήσει να μου τα "κρατήσει" αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
![]() Κατά τα άλλα θα τα χαρίσω αρχές του επόμενου μήνα...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
ενάμιση χρόνο μετά... | dimitris21 | Δίσκοι | 42 | 23-10-09 20:57 |
Απουσία 4 ημερών... | torto | Χρυσόψαρα | 3 | 19-07-04 18:12 |