|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το ενυδρείο μου είναι 192 λίτρα anubia με 2 λάμπες μάλλον Τ5 στα 24W έκαστη. Καπάκι δεν έχει, είναι στην ουσία το ballast(??? αυτό το μαύρο με τις λαμπες παρακάτω στις φωτό) και δυο πλαστικά κομμάτια που ανασηκώνονται. Η απορία μου είναι η εξής. Μπορώ να πάρω άλλες λάμπες με περισσότερα watt και να τις αντικαταστήσω? Θα ανάβουν? Τι πρέπει να προσέξω? Ή να πάρω άλλω ένα ίδιο σύστημα (από που δεν ξέρω) να τα βάλω δίπλα δίπλα να έχω 4 λαμπες και να κόψω καινούρια πλαστικά πιο μικρά να κλείνουν? Έχω μπερδευτεί με τα starter, ballast κτλ μόνο τα ακροφύσια έχω καταλάβει. Παραθέτω εικόνες, όποιος μπορεί ας μου δώσει κάποιες συμβουλές.
Ευχαριστώ πολύ. Χρήστος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αύξηση θερμοκρασίας | GIAN_NIKOLA | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-06-09 23:03 |
Βοήθεια για Συνδεσμολογία Φωτισμού σε DIY Καπάκι | than | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 04-12-08 19:27 |
Αύξηση επισκεπτών | stat | Greek Aquarist's Boards | 7 | 11-06-07 13:53 |
Αύξηση PH | npap | Malawi | 4 | 16-12-04 20:46 |
Αύξηση ΝΟ2 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 16:18 |