|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ο Βαβαλέκος εδώ και 2-3 μέρες παρουσιάζει τα πτερύγιά του σαν να είναι τυλιγμένα στην άκρη. Όλα είναι έτσι, και η ουρά και το ραχιαίο και το από κάτω. Μένουν τυλιγμένα και δεν τα ανοίγει καθόλου. Είναι ασθένεια; Δεν βρήκα κάτι παρόμοιο εδώ μέσα. Είναι όπως στις φωτογραφίες.
Οι μετρήσεις είναι καλές, εκτός από το pH που είναι 8 και δεν μπορώ να μου κατέβει, όσο απιονισμένο κι αν έχω βάλει. Κατά τα άλλα αμμωνία 0, νιτρώδη λιγότερο από 0,05 και νιτρικά 10. GH 8 και ΚΗ 5. Να σημειώσω πως εδώ και μια βδομάδα έχει και παρέα, την Αμυγδαλιά και οι τσακωμοί υπήρξαν ελάχιστοι μόνο τις πρώτες μέρες! Αν γνωρίζει κανείς τίποτα ας μου πει... Ευχαριστώ!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαζεμένα πτερύγια... | domenico | Ζωοτόκα | 9 | 17-12-08 09:10 |
Κοκκινίλες στα πτερύγια (albino??) | radis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 17-05-06 15:40 |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Πτερύγια - Κρόσια!!! | John T | Bettas | 6 | 26-12-04 21:54 |
Φαγωμένα πτερύγια και ουρά | wodan | Ζωοτόκα | 5 | 30-07-04 16:54 |