|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Με πολύ χαρά και καμάρι σας παρουσιάζω την μικρή-μικρή λιμνούλα μου με όλες της λεπτομέρειες κατασκευής της.
Ευχαριστώ θερμά τον Τάκη (Takis) που την φιλοξενεί στις σελίδες του, και για τις πολύτιμες πληροφορείες του, για την κατασκευή της. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλους όσους με βοήθησαν, αλλά και με συμπαραστάθηκαν μέσα από αυτό το φόρουμ. Αυτή την μικρή και όμορφη δημιουργία την χρωστάω στο GAB!!!!!!!!! http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Limni/ParLucy.htm
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Μικρή βοήθεια για τον μονομάχο μου! | Celda | Bettas | 41 | 21-09-05 00:55 |