|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:40*23*27
Όγκος: 25 λιτρα Κατηγορία: ασπονδυλα Φυτά: μοςς, χ-μοςς,Hygrophila polysperma 'Rosanervig',Cryptocoryne walkeri,Vallisneria,pellia ¶λλα είδη:γαριδες red cherry kai amano και μερικα σαλιγκαρια helena Διακοσμητικά υλικά: κορμος mopani,χαλικακι μαυρο με υποστρωμα μπαλιτσες χωματος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός:ΛΑΜΠΑ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ 8W GIAKO Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα: EHEIM EXTERNAL FILTER LIBERTY 150 560 L/H Θερμοστάτης:50w Λίπανση: flourish 1 φορα την εβδομαδα Παροχή CO2:- Αλλαγές νερού:καθε εβδομαδα 5 λιτρα Θερμοκρασία:28 το ενυδρειο τρεχει 6 μηνες και εγω το εχω 1 μηνα...το εχω παρει απο συνχομπιστα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδαδικο 35 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 67 | 20-06-14 16:47 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |