|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.Εχω ενα ενυδρειο 72 λιτρων φυτεμενο-ζωοτοκα.Τα ψαρια μου ειναι endlerakia και platy.Το ενυδρειο λειτουργει 3 περιπου μηνες και ηδη εχω 2 γεννες απο 3 ζευγαρια endlers.Τα platy μου ειναι 1 ζευγαρι και παρατηρω κατι εδω κανα 2 βδομαδες.Το ενα απο τα 2 platy κρυβεται για αρκετες ωρες πισω απο ενα μοπανι ξυλο που εχω.Δεν γνωριζω εαν ειναι το αρσενικο η το θηλυκο.Να περιμενω γεννα η μηπως ειναι κατι αλλο?Παντως τις 2 γεννες των endlers δεν τις καταλαβα καθολου,δηλαδη απο συμπεριφορα των ψαριων και τετοια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Δισκοι:Fin rot ή κατι αλλο?? | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-01-09 16:44 |
Στρες ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 28-10-08 12:14 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |
ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΕΝΝΑ | tropheus | Malawi | 1 | 18-07-04 17:30 |