|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα...
Τον τελευταίο μήνα έχει εμφανιστεί τριχοειδής άλγη στο ενυδρείο μου. Αν και την έχω αφαιρέσει αρκετές φορές με βουρτσάκι ,μετά απο 2-3 ημέρες επανεμφανίζεται. Οι παράμετροι του ενυδρείου είναι:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39536 Δυστυχώς δεν έχω test Fe για να κάνω μέτρηση. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω την εξάπλωση της άλγης? Να μειώσω φωτοπερίοδο??? Να σταματήσω τη λίπανση??? Να αφαιρέσω (πάλι) την άλγη με βουρτσάκι??? Έχω μπερδευτεί με τόσες διαφορετικές γνώμες στο forum. please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με άλγη | pmatsios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 11-03-10 13:47 |
Πρόβλημα με άλγη; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 46 | 15-05-08 09:36 |
Πρόβλημα με άλγη | Access | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-06 20:14 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |