|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τρια χρονια τρεχει η λιμνη και ειλικρινα....η θα με τρελλανει η...δεν ξερω..παντως ταχω παιξει.......
Κανω τακτικα μετρησεις ολα ειναι οκ αλλα αυτα τα νιτρικα ρε παιδια θα με τρελλανουν......αφου τρια χρονια τωρα ειναι στο ΜΗΔΕΝ. Πριν 10 λεπτα τσεκαρα το υγρο test της sera σε ενυδρειο φιλου μου για να δω μπας και τιθεται θεμα αξιοπιστιας αλλα τα νιτρικα στο ενυδρειο ειναι μετρησιμα ενω στη λιμνη οχι. Οσο για την ιχθυοφορτωση υπαρχει αρκετο πραμα την οποια ταιζω 2 φορες την ημερα........ Τα δε φυτα παρα το γεγονος οτι δεν εχω πολλα (περιμενω να τελειωσω την επεκταση) πανε καλα εκτος απο τον παπυρο και αυτο ισως να ειναι ενδειξη οτι οντως υπαρχει ελληψη νιτρικων.......που λογικα με βαση τα φυτα που εχω αυτη τη στιγμη στη λιμνη τα οποια οπως ειπα ειναι λιγα θα επρεπε να ειναι μετρησιμα....... Πραγματικα.. σηκωνω τα χερια ψιλα.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι να ειναι? | pavlos t | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 25-02-10 01:10 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Τί να ειναι; | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-08-08 17:42 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |