|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έστειλα το φίλο μου να μου πάρει ενυδρειακό αλάτι και ο πετσοπάς του έδωσε αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=757
ενώ του εξήγησε γιατί το ήθελε και μάλιστα αυτός είπε ότι το παίρνουν πολλοί με ζωοτόκα. Κάνει ή όχι; (κι αν όχι, γιατί; ) |
|
||||
|
||||
![]()
για πια χρηση το θες?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σε στεναχωρησω αλλα το εν λογω αλατι αν διαβασες κανει για ενυδρεια τροπικου υφαλου reef Είναι προσαρμοσμένο ειδικά για reef ενυδρεία και περιέχει τις κατάλληλες ποσότητες ασβεστίου και μαγνησίου για την ανάπτυξη των κοραλλιών. Σταθεροποιεί το pH και υποστηρίζει την λειτουργία των συμπληρωμάτων ασβεστίου ή των calcium reactors.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέλω επειδή μάλλον έχω μόλυνση στο ενυδρείο (βακτήριο) και προσπαθώ να σώσω τα ψάρια που δεν έχουν αρρωστήσει ακόμα. Είχα αυτό της api αλλά μου τελείωσε.
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria1983 : 04-05-10 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να βρεις παλι της απι..αλλιως παρε τυροκομικο...(προσεξε μονο να μην ειναι ιοδιουχο) χρησιμοποιεις καποιο αλλο φαρμακο
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαρια αυτο θελεις.
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2036 |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Αν ξέρει κάποιος πάντως να μου πει γιατί δεν κάνει το συγκεκριμένο αλάτι, θα το εκτιμούσα πολύ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα κάνει άνω κάτω αυτό το ψάρι! | StelMex | Χρυσόψαρα | 10 | 21-02-10 17:20 |
Κάνει αυτό το μπάλαστ για τη λάμπα μου?? | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-06-09 16:58 |
Κάνει; | betta-friend | Αρχάριοι γλυκού νερού | 51 | 05-01-08 17:37 |
Ξυλόκολλα.Κάνει ή δεν κάνει? | πλυμμήρας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 03-01-08 17:27 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |