|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θα ηθελα λιγη βοηθεια σχετικα με το τι και πως να ταιζω το μηλοσαλιγγαρο μου
![]() την οποια ομως δεν νομιζω οτι τρωει αλλα και να ηθελε να τη φαει δεν μπορει!με το που τη ριχνω διπλα του ακριβως ερχονται ολα τα ψαρια (δεν φανταζεστε τι γινεται!ολα τα ψαρια μαζεμενα σε μια γωνια του ενυδρειου! ![]() και εκεινο το καιμενο δεν μπορει να φαει...κρυβεται κλεινει και την ταπα και δεν μπορει να φαει..σημερα εκανα σε ενα πλαστικο διαφανο ποτηρακι μια τρυπα(σαν γεννηστρα και του εριξα μια ταμπλετα και μπλουμ το σαλιγγαρι.το αφησα περιπου 1 λεπτο και αυτο αντι να την φαει τη μυρησε λιγο και αρχισε να φευγει... ![]() ![]() ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
παιρνεις ενα κομματι μαρουλι,το πλενεις καλα και μεσα σε 2 μερες θα το εχει τσακισει!
βραζεις σε μπρικι λιγο νερο και πετας μεσα για ενα λεπτο κολοκυθακι ειτε καροτακι και μετα μπλουμ στο ενυδρειο! εγω αυτο κανω και τα τσακιζει!
|
||||
|
||||
![]()
Sera viformo: Κατάλληλη για γατόψαρα και loaches. Εχει μεγάλη περιεκτικότητα απο συστατικά βοτάνων γιαυτό και ελκιουν τα ψάρια τόσο πολύ.
Θα σου πρότινα το sera fd krill περιέχει ενα ίδος μικρής γαρίδας και είναι πλούσιο σε καροτίνη. Επίσης είναι καλό για προετιμασία γέννας και ενδυνάμωσεις τοθ ψαριού. ------------------------- Ναί η φυσική τροφή είναι η καλύτερη!
Μην χαριζεις σε καποιον ενα ψαρι,μαθε του να ψαρευει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marin0s : 09-04-10 στις 11:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οσο ειχα μηλοσαλιγκαρα τα ταιζα με κλαδεματα,καροτακι βραστο και αγκουρι βραστο επεισης!
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους παιδια!θα το δοκιμασω και θα σας πω!
------------------------- μπορειτε να μου προτεινετε και καποια τροφη του εμποριου για φορες που δεν θα μπορω να τους βαλω κατι απο τα παραπανω?
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 09-04-10 στις 11:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπορειτε να μου προτεινετε και καποια τροφη του εμποριου για φορες που δεν θα μπορω να τους βαλω κατι απο τα παραπανω?
δεν νομιζω να μην βρισκεις ποτε στο σπιτι ενα κομματι μαρουλακι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασικα δεν βρισκω..τωρα δεν εχουμε ουτε καροτο ουτε μαρουλι ουτε κολοκυθι ουτε τιποτα...μονο κρεμυδι και λεμονι...φαντασου εδω και 1-2 μηνες θελω να φτιαξω την τροφη του Αλεξανδρου και αρακα ειχαμε 3 φορες οσο ακριβως χρειαζοταν για να τον μαγειρεψουμε...η μανα μου γενικα δεν ειναι του γεματου ψυγειου..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυλλα για τροφη apple snail | aLe | Σαλιγκάρια | 6 | 11-12-11 23:55 |
Apple snail RIP ? | abrous | Σαλιγκάρια | 7 | 04-01-07 09:34 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |