|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα 120 λίτρων ενυδρείο με δύο δολλάρια, ένα τιγράκι και έναν γλύφτη. Το ενυδρείο είναι στρωμένο και μόλις έβγαλα όλα τα φυτά που είχε μέσα γιατί τα τρώγανε τα ψάρια. Θέλω να το διακοσμήσω και ζητώ από εσάς, που γνωρίζετε να μου πείτε τί είδους άμμο πρέπει να έχει το ενυδρείο και τί διακοσμητικά μπορώ να έχω.
Από το κατάστημα που τα πήρα μου είπαν πως μπορώ να βάλω μαζί με τα δύο δολλάρια και 4 τιγράκια, αλλά από ότι διάβασα μάλλον δεν είναι η σωστή σύνθεση. Μπορείτε να προτείνετε τον κατάλληλο συνδιασμό των ψαριών; Τί είδους φίλτρο θεωρείτε ότι πρέπει να έχω. Με το προηγούμενο εσωτερικό που το πήρα μαζί με το ενυδρείο (αν θυμάμαι καλά ειναι 80 λίτρων) δεν ήμουν και πολύ ικανοποιημένος γιατί άφηνε να αιωρούνται σωματίδια στο βάθος του ενυδρείου. Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΑ ΤΙΓΡΑΚΙΑ.... | douran_p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 07-01-10 15:30 |
τιγρακια και γλυφτες? | Dimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-08-09 22:42 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
Δολλαριο ασθενεια | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-02-07 19:27 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |