|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διαθέτω ένα ενυδρείο στρωμένο (τρέχει εδώ και έξι χρόνια).
Αρχίζω σε λίγο καιρό να στήνω και δεύτερο, μεγαλύτερο. όπως καταλαβαίνετε θα χρησιμοποιήσω το μπόλι μου, αλλά: Α) το παλιό ενυδρείο πριν από δύο μήνες χτηπήθηκε απο ich. το αντιμετώπισα επιτυχώς και έκτοτε, όλα καλά. Β) το παλιό ενυδρείο είναι γεμάτο σαλιγκάρια. Τί λέτε : 1) Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με το Ich? 2) αν βάλω ένα σφουγγάρι γεμάτο βακτήρια απο το παλιό ενυδρείο στο καινούργιο, πόσες πιθανότητες έχω να μεταφέρω και εκεί την αποικία των σαλιγκαριών μου? 3) τα σαλιγκάρια πολλαπλασιάζοντα με αυγά ή όχι? το ερωτώ γιατί σκοπεύω να απομακρύνω τα τυχόν σαλιγκάρια που θα φαίνονται πάνω στο σφουγγάρι. 4) υπάρχει άλλος τρόπος να μεταφέρω μπόλι, περιορίζοντας τον κίνδυνο να μεταφέρω και σαλιγκάρια? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητήτε......δότης μπολιού | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-11-09 19:47 |
Περί ταϊστρας.. | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 29-04-08 09:38 |
Περί μπολιάσματος ..... | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 11-05-07 21:54 |
Ερώτηση περί NO3 και ΡΟ4 | TaitO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 17-01-07 16:07 |
Περί του Π.Σ.Φ.Ε. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 31-07-03 02:45 |