|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
να επισημάνω πώς το ψάρι είναι πολύ λαίμαργο και όταν τρώει κρατάει όλη την τροφή
στο στόμα του. αυτό μου το κάνει και το Tiger ενώ τα Red όχι και αφού κρατήσει την τροφή σε στίκ στο στόμα κάνει πώς πνίγεται αλλά μετά από λίγο την βγάζει από τα βράγχια του το ψάρι είναι 18 πόντους η συμπεριφορά του είναι άψογη δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που το πείρα είχε πρήξιμο στην κοιλιά και τώρα καθώς έβγαλε αυτό το εξόγκωμα το πρήξιμο δεν υπάρχει αν καθίσω και το παρατηρήσω μερικές φορές βγαίνει πολύ έξω λέτε να το αποβάλει? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι βγάζει την τροφή απο τα βράγχια δεν είναι τίποτα.
Το εξόγκωμα είναι πιθανότατα όγκος στον πεπτικό σωλήνα. Του έκανες κάποια θεραπεία? |
|
||||
|
||||
![]()
όχι καμία θεραπεία το ψάρι είναι απολύτως υγιές
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ο "όγκος" αυτός μπορεί να μην το δυσκολεύει στη γενικότερη συμπεριφορά του αλλά σίγουρα περιορίζει τη διάρκεια της ζωής του και χρειάζεται κάποια θεραπεία. Δεν έχω να σου προτείνω κάποια αφού δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Ας περιμένουμε κάποιον με αντίστοιχη εμπειρία. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι σωστά τώρα έχει ασθένεια και καλό είναι να
αν κάποιος το έχει ξανά συναντήσει να μας πει αλλιώς μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξει ιχθυολόγος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι είναι αυτό;; | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 22-10-08 19:49 |
Τι είναι αυτό; | chemical mac | ¶λλα ζώα | 11 | 01-03-08 17:01 |
Είναι αυγά ή κάτι άλλο; | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-02-08 12:15 |
Αν αυτό σας λέει κάτι... | Tsunami | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-02-08 10:38 |
Τι σας λέει αυτό το φίλτρο? | gewre | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 10-03-07 14:51 |