|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό από εδώ και περά θα είναι μικρές οι αλλαγές οπότε ξεκίνησα τις τελικές φωτογραφίσεις.
Κάθε εβδομάδα θα βάζω 3 Φώτο σε αυτό το θέμα και θα διαλέγουμε αυτή που αρέσει ποιο πολύ. Στο τέλος πριν στείλω την συμμετοχή θα διαλέξουμε από αυτές που ψηφίσαμε την ποιο όμορφη και αυτή θα σταλεί. Οι παρατηρήσεις η γνώμη σας θα είναι καθοριστική για αυτό θέλω την βοήθεια σας. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάρω μια θέση έστω και στους πρώτους 1000 να είμαι είναι μια μικρή νίκη άλλα αφού μπήκα στον κόπο ας σταλεί ότι καλύτερο. ¶λλωστε με τις δικες σας κριτικές φτάσαμε απο αυτήν την Φώτο ΥΓ: Η φωτογραφίες θα σταλούν έτσι ακριβώς όπως τις βλέπετε η μονή επεξεργασία που έχουν υποστεί είναι ότι έχω αφαιρέσει τα περιττά που τραβαει η κάμερα από γύρο γύρο. Καπάκια έπιπλο ντουλάπια κάποιες φωτογραφίες σε κάδρα……. Εάν κάποιος δει κάποιον λόγο που θα μπορούσε να αποκλειστεί μια Φώτο ας το πει, ![]() σε αυτές τις Φώτο Εβδομάδα 1 Φώτο 1 ![]() Εβδομάδα 1 Φώτο 2 ![]() Εβδομάδα 1 Φώτο 3 ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ένας μήνας πριν την τελική φωτογράφηση για τον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 21-04-10 10:40 |
Ψηφοφορία Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γατόψαρων Φεβρουάριος 2010!!!! | Kostas G. | Greek Aquarist's Boards | 70 | 21-02-10 10:45 |
Παράταση προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στο φωτογραφικό διαγωνισμό;; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 12-02-10 19:32 |
Ψηφοφορία: Θέλετε avatars ή όχι? | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 48 | 20-01-08 20:35 |